Zvezdin karavan i ove godine posjetio Prnjavor (FOTO/VIDEO)

Karavan najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba Crvene Zvezde i ove godine stigao je u Prnjavor.

Vjerni navijači i simpatizeri crveno-bijelih pristigli su na Trg srpskih boraca kako bi bili dio Zvezdinog karavana, a očekivano najmlađi najviše su se obradovali.

Ljubav prema crveno-bijeloj boji stiče se od malih nogu, potvrdili su nam to i najmlađi prnjavorčani koji su s oduševljenjem dočekali karavan Crvene Zvezde na Trgu srpskih boraca.

Odmah su stali u red kako bi i oni postali članovi Crvene Zvezde.

Fudbalske utakmice redovno prate, a mnogi od njih već imaju i omiljenog fudbalera. Razlike nema, Crvenu zvezdu podjednako vole i dječaci i djevojčice.

Najmlađi prnjavorčanin koji je stao pred naše kamere zove se Jovan i ima samo 5 godina i već ima svoj omiljeni klub.

U oviru ljetnjeg karavana, koji obilazi gradove u Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, ali i Republici Srpskoj, svi zainteresovani imaju priliku da se učlane u klub, a članstvom stiču pravo na kupovinu paketa ulaznica po povlašćenim cijenama, popust u Redstar šopu i kod Zvezdinih partnera, kao i besplatnu posjetu Muzeju i popust na stadionsku turu.

Članske karte za starije od 18 godina koštaju 30 KM dok je mlađi od 18 godina, sebi mogu priuštiti za 20 KM.

”Jedan od benefita članstva je i slikanje sa trofejima, a trofeji su ogledalo naše istorije, kao što možete vidjeti tu je trofej Lige šampiona iz ‘91., trofej pobjednika Prvenstva Srbije i trofej pobjednika Kupa Srbije. Svake godine pokušavamo da obogatimo naš karavan, za razliku od prošle godine imamo i fan zonu za naše najmlađe navijače, imamo mino fudbal i imamo gol – takmičenje u vještinama i takmičenje u preciznom šutiranju penala”, rekao je Milan Đurić, vođa tima Zvezdinog karavana.

I ove godine gradska uprava srdačno je dočekala karavan Crvene zvezde, s porukom da su sport i dobro raspoloženje uvijek dobro došli u Prnjavor.

“Zaista jedna lijepa priča, u Republici Srpskoj i generalno u Prnjavoru ima mnogo ljudi koji navijaju za Crvenu Zvezdu ili da drugačije kažem koji vole Crvenu Zvezdu i pored toga što sam ja lično navijač Partizana ja ne mrzim bilo koga, a poštujem sve one rezultate koje je Crvena Zvezda ostvarivala i ona jeste jedan od najrekspektabilnijih i najtrofejnijih srpskih klubova i zato je lijepo da su danas ovdje tu radost podijelili sa našim navijačima”, rekao je gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš.

Vjerni navijači iskoristili su i priliku da se slikaju sa peharima šampiona Srbije i kupa Srbije za sezonu, kao i sa peharom Lige šampiona koji je osvojila legendarna generacija Crvene Zvezde daleke 1991. godine kada je postala šampion Evrope.

Prnjavorčani su uživali tokom tročasovnog druženja u Prnjavoru, a zatim karavan ispratili put Banjaluke.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*