Zbog sumnje da je počinio silovanje: Određen pritvor muškarcu iz Prnjavora

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Goranu J. iz Prnjavora zbog sumnje da je počinio krivično djelo silovanje.

Pritvor mu je određen zbog bojazni da bi puštanjem na slobodu mogao uništiti ili sakriti dokaze ili ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.
Osumnjičeni je uhapšen 7. februara ove godine oko 11. 40 časova, a iako iz policije i pravosudnih organa nisu iznosili detalje, prema nezvaničnim informacijama žrtva je maloljetna djevojčica.
B.S. – mondo

5 Comments

  1. Cujem eno zene u zrelijim godinama 30-40god organizuju mirnu setnju glavnom ulicom sa porukom “UDOMI,NE KUPUJ”
    Ne mogu vise da trpe diskriminaciju,dosta im je toga da su im konkurencija ove mlade djevojke,kazu niko ih vise nece,ne moze se doci na red…Izaci cu i ja u mirnu setnju,vi kako ‘ocete.

  2. Ista fotografija prikazana pri hapsenju Leburica kasnije Tosica, Dubravca evo sad i Jevdjenica. Lik sa slike bi trebao traziti naknadu za autorska prava.

  3. Ovaj što ga ubacujete u kombi policije,nije milion posto G.J. Čemu ovo glumatanje? Daj Zmijo reci neka objave sliku pravog “junoše”. Nemoj da ti kuma pogrešno predstavljaju. Objavi , tj okači kako čoek izgleda. Ljudina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*