Za projekte tri zajednice etažnih vlasnika 12.000 KM (FOTO VIDEO)

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš potpisao je danas ugovore sa predstavnicima tri zajednice etažnih vlasnika o dodjeli 12.000 KM za rekontrukciju krovne konstrukcije.

TV K3

Jedna zajednica etažnih vlasnika dobila je 2.000 KM, druga 3.569 KM i treća 6.104 KM.

Tomaš kaže da su prvi put postavljeni određeni uslovi koje su podnosioci zahtjeva morali da ispune.

“Postavili smo objektivne kriterijume na osnovu kojih ćemo rasporediti sredstva, a prvi put smo izmirenje svih obaveza prema opštini, prije svega obaveze za komunalnu naknadu i poreza na nepokretnosti, postavili kao uslove da bismo određeni zahtjev uzeli u razmatranje”, pojasnio je Tomaš.

On je rekao da su ove godine, od šest zajednica etažnih vlasnika koje su podnijele zahtjev, tri ispunile pretkvalifikacione uslove.

“Rangirali smo ih u zavisnosti od učešća stanara u ukupnoj vrijednosti projekta. Zajednica iz Ulice Svetog Save imala je učešće stanara više od 76 odsto, zajednica iz Potočana oko 60 odsto i zajednica u Ulici Veljka Milankovića oko 52 odsto. Isplatili smo onoliko sredstava koliko smo imali na raspolaganju, a ovaj put je to bilo dovoljno da se pokrije ukupna vrijednost sva tri projekta rekontrukcije krovne konstrukcije”, rekao je Tomaš.

On je poručio da će opština nastojati da pomogne svima koji imaju određene projekte pod uslovom da izmire sve obaveze prema lokalnoj zajednici.

SRNA

5 Comments

  1. A sto se razbacuje tuđim parama ovaj KREDIT NACELNIK! Digao lola kredit pa dijeli svojim poslušnicima šakom i kapom! A zasto i ne bi,kada ih on nece ni vracati!

  2. neka samo ovi iz SNSD dobijaju donacije , baš lijepo neka i VRANIĆ dobije , MALO DIREKTORSKO MJESTO I SAVJET MJESNIH NERADNIKA,…………..što ne pokrijete neku kuću na terenu ili bilo gdje ugroženih porodica………….KADA ĆE IMENOVANJE DIREKTORA VODOVODA

  3. I taj Radanovic je iz plejade preletaca kao sto su Vlado,Bogoljub,Sikanic,Sikarac,Milincic,S.Vasic i jos mnoge Tomaseve podrepne muve!

  4. Pa kakvo ucesce kad je u Potacanima 4 stanara :)))) reci nacelnice da je to dug prema Radanovicu sram te bilo ! Izmedju ostaloga on svoj stan i prodaje !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*