Za budućnost Ljubića

Fudbalski klub “Ljubić” obilježava 75 godina svog postojanja na sportskoj mapi. Kroz istoriju koja se počela pisati prije 75 godina prošle su generacije ljudi, pri čemu je svaka, na svoj način ostavila trag, dala i ugradila sebe u razvoju kluba. Bilo je pobjeda, poraza, uspona, padova, godine su se nizale, a Ljubić je stigao do svojih jubilarnih 75 godina.

Tim povodom, 20.06.2021. godine naš jubilej će uveličati veterani Fudbalskog kluba Crvena Zvezda, koje će predvoditi Džaja, Pižon, a uz njih i dosta drugih proslavljenih asova koji su u prošlosti nosili dres našeg najtrofejnijeg kluba. Utakmica veterana Ljubića i Crvene Zvezde biće centralni dio manifestacije povodom 75 godina kluba, čiji je generalni pokrovitelj načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš. Njoj će prethoditi susreti omladinskih selekcija Ljubića i banjalučkog Borca, a uz to je planirano i dosta drugih zanimljivih sadržaja.

Za sve one koji žele pružiti podršku budućnosti Ljubića, isto će moći učiniti kupovinom donatorske karte po cijeni od 5 KM koje se već od utorka 08.06.2021. pa sve do 20.06. nalaze u prodaji. Kupovinom donatorske karte stiče se pravo učešća u nagradnoj igri u kojoj ćemo na poluvremenu utakmice veterna Ljubića i Crvene Zvezde podijeliti dosta vrijednih nagrada.

Poklon bon Juventa sporta u iznosu od 1.000,00 KM.

Sat Kasio, kojeg poklanja STR “Uspomena”.

Četiri pametna sata, poklon našeg sponzora Martom d.o.o.

Poklon vaučer vikend za dvoje u Banji Kulaši.

Karte se od utorka 08.06.2021. godine kupiti u “Raš baru”, “Industri baru” i prodavnici sportske opreme “Juventa sport”. Donatorske karte će se moći kupiti i pri samom ulasku na tribine 20.06.2021, uz napomenu, da iste nisu uslov za sam ulaz, jer je isti besplatan.

Dođite da zajedno proslavimo naših 75 godina, dođite jer dolazi i Crvena Zvezda. Budite dio jubileja, ali i budućnosti kluba. Donatorska karta je karta za budućnost Ljubića. Kupi kartu, budio dio nagradne igre.

FK Ljubić Prnjavor

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*