Vukanović u Prnjavoru: Lista „Za pravdu i red“ biće najveće iznenađenje izbora

Lista „Za pravdu i red“ Nebojše Vukanovića biće najveće iznenađenje predstojećih opštih izbora, poručili su ovi kandidati ove liste na druženju sa građanima u Prnjavoru.

“Siguran sam da će drugog oktobra doći do velikih promjena i zaokreta u Republici Srpskoj. Mi svakako očekujemo i da u ovoj Izbornoj jedinici broj 2 osvojimo direktan mandat i da imamo bar dva direktna mandata sa područja Krajine”, rekao je nosilac liste “Za pravdu i red” Nebojša Vukanović.

Nosilac liste „Za pravdu i red“ iz Izborne jedinice dva Dejan Kojić navodi da ono što je specifično za ovu listu jeste grupa ljudi, koja ima znanje, sposobnost i kvalitet da donose promjene ovoj zemlji i da sprovedu program koji su zamislili.

Kandidat liste „Za pravdu i red“ za PD PS BiH iz Izborne jedinice 1 Vanja Ivanović navodi da je njihov program prepoznatljiv mnogima.

“Dosta smo prepoznati i nadam se da će promjene biti vidljive nakon drugog oktobra”.

Kandidat liste „Za pravdu i red“ za NSRS iz Izborne jedinice 2 Daliborka Pajdić kaže da ovoj vlasti mora da se stane u kraj:

“Mi sa ovakvom korupcijom ne možemo ići naprijed. Bez mijenjanja sistema iz korijena ne možemo stvoriti temelje moderne države, koja nam treba da nam djeca ostanu ovdje”.

Nosilac liste „Za pravdu i red“ za PD PS BiH iz Izborne jedinice 1 Aleksandar Maletić pozvao je sve građane da izađu na izbore, poručujući da su optimistični kada su u pitanju rezultati izbora.

Iz liste „Za pravdu i red“ su poručili da su osnovna ideja i moto ovog pokreta – pravda, red i jednakost za sve građane.

TV K3

10 Comments

  1. ko te uopste pozivao u Prnjavor nemoj siriti negativnu energiju moj promaseni slucaju idi u fabriku za traku pa se dokazi kao radnik cestit hm.

  2. Samo jos da ova generacija politicara ode u penziju,i napokon neko od mladih moze nesto da uradi sto se tice drzave

    • Tako je hasbula, Srbi ako ne mogu da budu prevareni onda ih stranci ucjene svim i svačim. Evo sad i oni prihvataju strance i nas Bošnjake kao najbolje prijatelje i to ni ne kriju. Doduše to su ljudi iz Opozicije ali oni će da pobjede i da sa njima formiramo Vlast BiH, entiteti, distrikti, kantoni će biti ukinuti, to zna Kapetan Šmit da će tako bit, ali Srbi će imat svoje dvije regije itd Neće bit ugroženi i neka se ne boje ničega. prijatelji ostaju prijatelji a Sporazumi su potpisani.

  3. E moj Vukane, sa tim oko sebe tesko da ćeš išta napraviti, prodaće te prvom prilikom.

    • Vukan samo kokodače i nije ni za stočnu pijacu. Njega bi najlošiji bošnjački političar otpuhao za dva dana u istoriju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*