Vozio vozilo koje nije ocarinjeno i registrovano

U saopštenju se dodaje da su pripadnici Policijske stanice Prnjavor oduzeli automobil “audi A4” kojim je upravljalo lice N.S, jer je prilikom kontrole utvrđeno da vozilo nije ocarinjeno niti registrovano, te da su se na njemu nalazile nepripadajuće registarske oznake.

Protiv N.S. biće podnesen zahtjev nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

O svemu je obaviještena Uprava za indirektno oporezivanje, koja će preduzeti mjere iz svoje nadležnosti.

SRNA

6 Comments

  1. Mala ispravka, trebao sam napisati DIVLJANJE , a ne divljenje jer tu nema ništa za diviti se osim kod naivnih roditelja koji se ponose što im djeca kao znaju voziti automobile.

  2. E baš je udarna i jaka vijest. Neka policija malo češće navrati u sjeverni dio opštine pa može svaki dan da nađe po jedan takav automobil.To što maloljetnici voze automobile je priča za sebe.Znam sa sigurnošću da je jedan stanovnik iz Ilove, nije bitno koje, zvao Policijsku stanicu Prnjavor i prijavio divljenje djece na motorima i sa automobilima ali niko nije reagovao. I onda kada se desi saobraćajna nesreća gdje maloljetnici nastradaju uvijek se traže izgovori uz onu otrcanu frazu–Takva je sudbina.

  3. prvo treba ove prnjavorske pandure pokaznjavati sto voze na stranim tablicama,kao sto je vozio onaj visoki izbjeglica sa cvikerama,otkud njemu pravo da vozi na njemackim tablicama a niko ga nekaznjava.lopovi policijski,smradovi.

  4. Da ne spominjemo Nocin crveni citroen koji se dvije godine vozio na col tablama starim dvije godine a sada stavio Minhen table. Predstavnik zakona i uzoran gradjanin, nema sta…

    • Tačno, dosta policajaca ima takva auta “za po selu”, jos se podsjehuju kada voze takva auta, kao ne moze im niko ništa, oni su vlast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*