Vlasnik kafića napao komunalnog policajca

Sinoć je u Zanatskom centru br.1, dogodio napad na komunalnog policajca, od strane D.A. vlasnika kafića.

Takođe od strane D.A i S.B upućene su prijetnje istom komunalnom policajcu.

Prema nepotvrđenim informacijama komunalni policajac je podnio prijavu u PS Prnjavor zbog izrečenih prijetnji od strane D.A i S.B.

Prnjavor.info

19 Comments

 1. Ja ne znam koji je ovo vec put da se gospodin Drasko Aulic pokusava diskreditovati na ovaj nacin ? Ne razumijem zasto su svi toliko ljubomorni na njega ? Ustvari razumijem. Vec je poznato da ce on biti ministar inostranih poslova BiH ako SNSD bude u vlasti na nivou BiH poslije izbora 2022. godine ! Druga opcija je da on bude kandidat za nacelnika opstine na izborima 2024. godine ! Vama ne odgovara zato sto je jako uspjesan u svemu sto radi, zato sto je jako uapjesan privrednik, zato sto vec dugo godina vodi jedan od najprestiznijih lokala u gradu, zaposljava veliki broj ljudi, placa obaveze i puni budzet ? Vama to ne odgovara ? Ne odgovara vam zato sto se dokazao u politici, zato sto je najaktivniji odbornik i sto je predlozio neke od najboljih odlula u SO Prnjavor i zato sto ima najkvalitetnije diskusije i rasprave u SO ? Ne odgovara vam zato sto je visoko obrazovan, sto poznaje vise stranih jezika, sto poznaje politicku situaciju u regionu i svijetu i sto je u bliskim prijateljskim odnosima sa svim najvaznijim politicarima u BiH i regionu ? A najvise vas boli to sto je jako lijep, zgodan, sarmantan, kulturan, pametan, sexy i jednom rijecju pravi zavodnik ? Nije bolest sve sto boli. Podrska za najveceg gospodina, privrednika, sarmera, zavodnika i zivu legendu Draska Aulica !

  • Jest ova Smilja pametna bože moj. Izgleda koga ministar guzi taj je pametniji, mora da je i Aula dao guice čim govori nekoliko jezika.

 2. Sad sam saznao da je prije 10 dana onaj peder sa kikicama K***** valjda udario radnika parking službe, a načelnik se ni po tom događaju nije obratio javnosti. Ove odbornike treba gaziti na svakom koraku.

 3. Aula je najodaniji Darkin i Klokićev potrčko a s obzirom da je tu bila i ministrova konkubina sve ce se to izgladiti.

 4. Kako Industry bar smije sa radi i da na terasi sjedi 150 ljudi?! A ovamo im smeta mali Tango. Bravo Aula! Zasto niko ne kaznjava Tosu i ostale?!

 5. Pa šta ako je vlasnik?Naplatiti dobru kaznu,koji mjesec zatvora pa vidjeti hoće se ponoviti..Ali dole ako si vlasnik,gazda,preduzetnik itd..misle da mogu raditi šta im padne na pamet….

 6. Policajci došli u kontrolu kod D.A. i pitali ga da li je testirao svoj IQ. “Naravno da jesam”, odgovorio je D.A., “nemam ja to.”

 7. moze da prijeti dok su ovi krmci na vlasti iz snsd,pa stite kriminal,prijetnje ucjene,zato nece ni odgovarati.jel tu je snsd udruzena kriminalna grupa,koja je tu da samo otima od postenog i obicnog naraoda,a ovakve kao aula podrzavaju,jer je i on njihov potrčko.neče jos dugo ako bog da terorisati ovaj narod

  • Ocekujemo sada Aulin demant. On ce da prica a Zmaj od Sipova u pozadini i vice “neš nadame”… Aula imas posle kraha Drkinoga mnogo vremena da izucis Ljubic dok budes cuvao svinje i ovce po njemu. Mozda bi Aula silo mogao prestati vrsiti porodicno nasilje?
   Zakljucak svega ovoga je da ce Dana da pjeva opet hhahahahahga

 8. Drasko nebih mrava zgazio najvjerovatnije su ovi dosli da se naklapaju jos para od korone osladilo se ljudima ova korona pa imisljaju pandemiju opet u sred ljeta,,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*