Veljančić i Mihajlović na čelu Aktiva mladih SDS Prnjavor (FOTO)

Na izbornoj skupštini mladih održanoj u petak preko 50 prisutnih omladinaca izabralo je novo rukovodstvo.

Izglasan je i novi opštinski odbor a za predsjednika je jednoglasno izabran Miloš Veljančić, dok je za zamjenika imenovan Marko Mihajlović.

Novoizabrano rukovodstvo je iznijelo plan rada i aktivnosti u narednom periodu, te predstavili svoje viđenje budućeg djelovanja stranke.

Obojica su naglasili da će mladi imati ključnu ulogu u dolazećim promjenama.

JEDAN TIM SRCEM SVIM!

Mladi SDS Prnjavor

12 Comments

 1. Pametni momci,znaju ko je Radović i ko ima stotine miliona i koji ih sa Bošnjacima svaki dan uvećava dok ima bijede osim ako bude svjetska kriza ali onda ode sve.

   • za @svašta, i kad dobijemo izbore mi iz opozicije , šta ćemo da radimo jer nećemo ništa moći popraviti a narod će se na ulici okrenuti od nas?! Bacaće na nas sve što mu bude pod rukom,neće mu niko ništa moći, sad ti je to nezamislivo ali budeš vidio,mene to brine jer znam da mi iz opozicije možemo narod samo još više osiromašiti,lako je pričati i pričati ali kad ti komad uleti u ruke i to veliki onda su druge priče.

   • Dobro jutro Kolumbo, mi iz opozicije vršimo Vlast kako u RS tako i na nivou BiH , razlika je samo što nemamo velik broj poslanika ali to nije neki problem jer ovako je bolje, radimo,mažemo,lažemo,kupimo milione u raznim firmama i državnim agencijama a prodajemo priču kako nismo u Vlasti što je davno upalilo kod dijela naroda. Ama ljudi mi smo na nivou BiH sa Bakirom još od 2014 godine a sad je 2021 uskoro i 2022 godina.Mi pomognemo Bakiru kad mu zaškripi a on nama. Pa šta vam govore vaši iz opozicije? Govore vam sve onoi što je u korist BiH a ne manjeg bh entiteta! Da li znate išta ili je vrana bila na vašoj glavi? O čemu vi pričate?

   • @Gargamel Moci ce se popraviti,vratice se sto je aktuelna vlast pohapala i narod od toga moze duuugo vremena da zivi

 2. Momci,sto niste isli u SNSD,oni su Covicevi igraci,imaju para,rasprodaju narodnu imovinu?
  Ovako ste stali na stranu sirotinje

  • Kad bih bila luda ja bih vam i povjerovala,pa niko nije lud da staje na stranu sirotinje hahaha, pa zar vam toliko znači glasić na izborima, poštovani SDSovče? Sad tebi kao Opozicioaru ne smeta Bakir a ni Bakiru sad ne smeta KaraĐićeva Stranka čiji si ti nekad bio član a sad si kod Šarovića ili si neki Bošnjak, svejedno je. Bila sam nekad u SDS-u i više nikad jedino luda, ne daj Bože!

 3. Ovima je Glavni Gazda onaj za koga oni još ne znaju,nisu ga svjesni….Nema većeg neprijatelja Srbinu od stranaca,Bakira i njegove lažne opozicije SDS,PDP.. koja laže li laže , ne bitno šta je u pitanju, ako treba gazi i po živima i po mrtvima a sve za jeftini glas za njih na izborima…..Čak im i federacija ima 2 miliona stanovnika što je mnogo više od samog popisa a i on je uvećan…..a RS im je zaduženija od federacije ahahaha još samo da kažu da je RS genoc. a sve će reći za pare. Jeste,jeste,samo kanton Sarajevo je zadužen kao sva Republika Srpska…..a da ne govorim za ostale,znam ja narod dobro slagati a danas narod najviše vjeruje u laž! Pozdrav,
  Vaša Tračara Trivić

 4. E moja jadna dijeco..mladi,zdravi cijeli svijet vam moze biti malen, a vi se odlucili za stranke,stancenje i ideal posla u opstini,elektru,itd…zalosno…p.s isto se odnosi i na drugu stanu boje stranacke zastave

  • Tu su pare,ništa se ne radi teško, samo dobro lagati i posao cvjeta. Pitajte Milana Radovića zašto je prešao u SDS i koliko je na osnovu toga zgrnuo miliona a koliko će još da zgrne a to nije mogao u DNS-u zato je prešao u SDS i radi sa Bakirom !Imate o njemu na internetu.Mi sa medija upravljamo kako da narod misli a narod baš i voli one što ih lažu jer ne znaju razaznati šta je šta i nikad neće to moći.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*