Većina u DNS-u podržava Darka Tomaša

Sve češće političke nesuglasice među istaknutim članovima lokalnih odbora DNS-a nisu zaobišle ni Prnjavor, gdje zbog neusaglašenih stavova o podršci kandidatima za načelnika ovoj partiji prijeti raskol, koji bi mogao da ugrozi očekivani izborni rezultat, piše portal Banjaluka.net.

Prema riječima dobro obaviještenog izvora ovog portala do pojave frakcija unutar Opštinskog odbora DNS-a došlo je nakon odluke grupe članova, predvođene predsjednikom Opštinskog odbora i nosiocem kandidatske liste Draganom Rodićem da, nakon istupanja DNS-a iz koalicije na republičkom nivou, podrži SDS-ovog kandidata za načelnika Milana Aleksića.

Ovakvoj odluci protivi se većinska grupa, predvođena odbornicima Slavišom Milinčićem i Savkom Tubakom, koja je zbog podrške aktuelnom načelniku Darku Tomašu izložena političkoj diskriminaciji partijskih kolega.

“Tenzije unutar prnjavorskog DNS-a poprimile su tolike razmjere da se grupa opredijeljena za podršku Tomašu uopšte ne poziva na stranačke sastanke i izbačena je sa predizbornih plakata. Na stranačkim sastancima se uopšte ne raspravlja, nego se usvajaju nametnuta rješenja predsjednika Opštinskog odbora Dragana Radića”, zaključuje ovaj izvor.

Čelnici prnjavorskog DNS-a nisu htjeli ni da potvrde ni da demantuju ova saznanja.

SRNA

24 Comments

 1. Dva agenta sektaske organizacije rasuti po skoro svim strankama i imaju ulogu da ponizno sluze istom.oni umjesto da plasiraju svoje ideje za dobrobit naroda oni vrbuju navodne stranacke istomisljenike i regrutuju ih u sektu.samo u ovakvim situacijama iskacu iz svojih ljustura i pokazuju pravo lice.

  • Onda ga ne znaš, obična ojebina! Dao je Darki dupeta da sina udomi na budžet!

 2. Dvije jajare, leure.. dva kokošara, dva majmuna, Džukela i Šironja, dva vola Tomaševi, sram i njega bilo

  • Citam ovoga Poznaoci propasti Tomasa i njegov komwntar. Mora da nije daleko od slavise kad mu zna nadimak Sironja. Slavisi svaka cast a vi poznaoci propasti slab si komsija.

 3. Gledam sinoć Nešića na BNTV – jad i bijeda, besmislenost i nelogičnost razumnog poimanja stvarnosti. Neubjedljiv. Glumi raskid i sukob sa Glavnim Bajom i “prosipa” vizionarske poglede kao da je ovaj narod bez ikakvog znanja i pamćenja.

  Moja malenkost daje časnu penzionersku (da ne kažem “pionirsku”) riječ – izlazim na izbore i glasat ću u inet (samom) sebi!

 4. Kada vidim ko sve podržava Tomaša stvarno ne mogu glasati za njega! Pa pogledajte samo tu plejadu preletača i ljdskih fukara: Žunić, Živković, Šironja, Džukela,Šikarac, Sančanin, Kondić, Rover, Momčilo Novaković, Piljaga, Slobodanka Vasić, Đukan, Habijanac…Treba li išta više reći, sa kim si takav si!

  • Stvarno kada vidiš ova imena dođe čovjeku da povrati. Ko glasa za Tomaša zapravo glasa za ove ništarije i njihove položaje.Narode probudi se i otarasi parazita!

 5. Radic na aparatima, pa sam pise komentare. Nema Nesicevog pijeska i asfalta, pa ne zna kako ce na oci onima kojima je obecao. Narode, ili lijevo ili desno, samo ne za ove koji ne znaju ni koga podrzavaju, a kamoli kako upravljati opstinom.

 6. Samo jako propada Tubak Savko,koji vise nije strucan ni u odrzavanju pp aparata,a kamoli da nam on dovede bolje sutra u Prnjavor.

 7. Mi mislimo da trebamo podržati Tomaša iako nas je je*o u mozak 4 godne ali dao nam je malo da se omastimo i fala mu.
  To što nas zovu Šironja i Džukela nije do nas, narod tako misl

 8. Vec u ponedjeljak ce se raspasti. A Radic nema m..a da kaze na koju ce stranu, jer bi u fotelju ko god da pobijedi. Narode u pamet, glasaj ili za SDS ili za SNSD, pusti ove privjesak stranke.

 9. Sada već bivši odbornici, Tubak i njegov prijatelj Milinčić uviđaju da oni nemaju povratnu kartu. Ekonomista decenije će se već negdje udomiti još dvije godine, a pomenuta gospoda ostaje da visi po betonskim stubovima do prvih snjegova. Koliko poznajem situaciju u Dns-u nikada nisu bili jači u Prnjavoru. Vrlo su ambiciozni i samouvjereni što se i reflektuje u biračkom tijelu.

 10. Ovakve više hvala bogu nećemo gledati u skupštinskim klupama pa mogu zajedno saonim koga podržavaju na smetljište

 11. Ko je izabrao ovu dvojicu u skupstinu prodli put? Zasto nisu ostali vjeeni politickoj partiji koja ih je pre 4 godine izgurala za odbornike?

  Sta sad?

  Mislili su da prodju ovde pa da posle trguju ili sta.
  Treba taj zalon promjeniti. Ako si nezavisni kandidat budi u koaliciji s kim hoces. Ako te partija izabrala a ti je napustis vrati mandat sledecem plasiranom po broju glasova.

  Gdje su na dvojica mudraca sto su namagarcili SDS prosli put? Ma kojoj su oni listi sad?
  Sto se nisu pojavili kao nezavisni kandidati da vide koliko vrijede kao ljudi i politicari..

  Uopsteno je zalosno da nema Nezavisnih kandidata.

 12. Pa nisu većina DNSa ova dva klovna! I srecom za njih niko neće glasati. Radić je budućnost!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*