1 Comment

 1. Шта су вакцине, ко их је измислио, да ли су корисне или штетне, да ли вакцинисати малу дјецу или не … питања су и дилеме које оптерећују савременог човјека, родитеља поготово – данас више него икада. Проблем код нас је што су поједине акције вакцинације мале дјеце или становништва законски регулисане као добровољно морање! Родитељи мале дјеце добијају позив за обавезну вакцинацију, у коме се пријети санкцијом (новчаном казном) у случају недоласка. Међутим, здравствени радници или законодавац не даје гаранцију да су дјеца безбједна након пријема вакцине, почев од некорисности након вакцинације до могућности настанка нус појава – које могу угрозити здравље вакцинисане дјеце, или одрасле особе.

  Здравствени радници су силом прилика укључени у овај програм, по основу запослења. Сумњају, размишљају и колебају се када су у питању властита дјеца, или дјеца родбине, пријатеља. Углавном се правдају да они нису ти “који требају да мисле и одлучују”, већ се “крију” иза ауторитета ресорног Министарства здравља и Владе, који ваљда знају шта раде и који брину бригу о здрављу свог народа!!!
  На интернету има много врсних стручњака и истраживача који упозоравају на опасност од вакцинације, од фармацеутске преваре.
  У наставку коментара ево неколико прилога за размишљање. На сваком од нас је властита одлука, лични избор – да ли се вакцинисати или не; ОВДЈЕ:

  http://www.ivonazivkovic.net/istina%20o%20vakcinama.htm
  http://www.ivonazivkovic.net/UZASI-VAKCINACIJE.html
  https://www.youtube.com/watch?v=0TzuXFLUefk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*