UŽASAVAJUĆA SCENA U PRNJAVORU: Starca zahvatio plamen u sušnici za meso, spržen po celom tijelu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Foto: TVJ / Ninko Đ.

SEDAMDESETDEVETOGODIŠNJI Novo Vinčić (79) zadobio je, danas oko podneva, teške opekotine po telu opasne po život, u svojoj sušnici za meso u prnjavorskom prigradskom naselju Ratkovac, saznaju “Novosti”.

On je u veoma teškom stanju kolima Hitne pomoći prebačen u Univerzitetsko klinički centar u Banjaluci gde se lekari bore za njegov život.

Na mestu nesreće, uz vatrogasce i medicinare, su i pripadnici Policijske stanice Prnjavor koji će uviđajem nastojati da utvrde okolnosti pod kojim je 79-godišnjak zadobio teške opekotine po gotovo celom telu.

“Novosti” sa lica mesta saznaju da je prizor zastrašujući. Četvorica prnjavorskih vatrogasaca su intervenisali sa dva vozila, ali za njih nije bilo mnogo posla, pošto je vatra bila malog inteziteta, dok je starac bespomoćno ležao licem okrenutim na tlo, sa vidnim opekotinama po telu i gotovo izgorelom odećom.

– Novo je nekako uspeo da izađe iz sušnice, sa potpaljenom vatrom za sušenje mesa koja je očito iznenada zahvatila njegovu odeću i potom ogromnu površinu tela, gotovo od glave do pete. Nadomak praga pušnice se i bespomoćan srušio. Čak mu je i kaiš na pantolonama izgoreo… Jedva je disao i ubrzo prebačen u Univerzitetsko klinički centar u Banjaluku-ispričao nam je naš izvor.

Saznajemo da Novo u zajedničkom domaćinstvu živi sa suprugom, kćerkom, zetom i unučadima.

Ninko Đurić

Foto: Teritorijalna vatrogasna jedinica Prnjavor
Foto: Teritorijalna vatrogasna jedinica Prnjavor
Foto: Teritorijalna vatrogasna jedinica Prnjavor
Foto: Teritorijalna vatrogasna jedinica Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*