Uz podršku DNS-a izvjesnija pobjeda SDS-a u Prnjavoru

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić danas je i lično dao podršku kandidatu SDS za načelnika Prnjavora.

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić danas je lično dao podršku kandidatu SDS za načelnika Prnjavora.

Nešić je ovim još jednom manifestovao da je i Prnjavor jedna od opština u kojoj uz podršku DNS-a je izvjesnija pobjeda kandidata SDS za načelnika u odnosu na SNSD.

Aleksić se zahvalio na podršci, izražavajući još veći optimizam da će dobiti glasove svojih sugrađana da u naredne četiri godine vodi Prnjavor.

“Biču načelnik svih građana bez obzira na stranačku ili bilo koju drugu pripadnost”, kazao je Aleksić.

Podsjetimo da je Nešić sinoć u emisiji TV intervju pozvao članove i simpatizere DNS-a da na izborima u nedelju podrže kandidate opozicije u svim opštinama i gradovima, osim onih gdje DNS ima svoje kandidate.

On je posebno dao podršku kandidatima u Banjaluci Drašku Stanivukoviću i Bijeljini Ljubiši Petroviću.

(BN)

10 Comments

 1. svi srbi treba da se ujedine u jednu stranku koja ce se zvati SNSD a sve dok se dijelimo u 50 stranki tj male grupe nema od nas nista ,nasi protivnici ce biti dominantniji i moci ce da rade razna nedjela nad nasim narodom,nisu politicari krivi oni samo koriste glupost svoga naroda zbog svojih licnih interesa i dok svi zadovolje svoje potrebe neostane mnogo za podanike a kada je jedan vladar-sistem na tronu on se brzo zasiti i ostane mnogo toga i za podanike i bude jaka drzava to je jednostavan matematicki racun-formula………zivjeli

 2. Nema ni mjesec kako ste se ti i Darko slikali i obećavali bolje sutra.
  Nije uredu sad tom istom Darku okretati leđa jer to više govori o vama DNS
  nego o Darku Tomašu.

 3. Narod je umoran eksperimentisanja, ako je nesto imalo dobro onda ne mjenjaj jer ne znas sta te ceka ako promjenis.

 4. Ovo je ono što kažu general bez vojske. Demantuju ga u Banjaluci, Bijeljini, Gradišci itd. Čovjek je uspio razvaliti sopstvenu stranku.

  • za Zorana
   Pitanje jesi li ti SDSovac ili PDPovac ili neki Mujo jer vi svi danas isto pričate! Društvene mreže su pune muslimana koji pišu pod srpskim imenima opanjkavajući Dodika da namame Srbe da glasaju za SDS i za PDP jer im ovi odgovaraju, da nije tako pisali bi protiv SDSa i PDPa !Inače,opšte poznata činjenica je da svaki inostrani neprijatelj Republike Srpske i muslimani su protiv Dodika dok opoziciju ne spominju hehehehe , pa sve je jasno, SPORAZUM IH JE UJEDINIO, SPORAZUM SDS SDA PDP BAKIR.

 5. E jebiga u ovom DNS-u izgleda se ne zna ko pije ko plaća. Ovi ovdje u Prnjavoru stali uz ove mlade junoše što ih izabra kratki kradljivac sa svojom grupom a u B.Luci DNS podržaće Radojčića.? E stvorili ste pravu konfuziju! Narod će reći svoje!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*