Uručene nagrade pobjednicima konkursa za najuređenije dvorište

U Prnjavoru su danas uručene nagrade vlasnicima najuređenijih dvorišta i balkona na području ove opštine.

TV K3

Između 30 prijavljenih kandidata u šest kategorija nagrade su dobili Dragan Krasić za najuređenije privatno dvorište, Slaven Sibinčić za najuređenije dvorište na selu, Silvana Nikolić za najuređeniji balkon, Dječiji vrtić “Naša radost” za najuređenije dvorište organizacije i javne ustanove, i izletište “Ivel” za najuređenije dvorište poslovnog subjekta.

Фотографија корисника Дарко Томаш - начелник општине Прњавор

U kategoriji najuređenije dvorište etažnih vlasnika nije bilo prijavljenih kandidata.

Načelnik opštine Darko Tomaš naglasio je da je glavni kriterijum u izboru ovogodišnjih pobjednika bila objektivnost sugrađana.

“Ovi ljudi su unijeli mnogo truda, energije i ljubavi u uređenje životnog prostora, a time doprinijeli da i naša opština bude ljepša. Za pohvalu je i što nam iz godine u godinu ponovo dolaze pojedinci sa još uređenijim dvorištima i novim idejama”, rekao je Tomaš novinarima.

Фотографија корисника Дарко Томаш - начелник општине Прњавор

Jedan do nagrađenih Slaven Sibinčić istakao je da je sa porodicom uložio mnogo truda u uređenje seoskog domaćinstva i da su zato srećni zbog osvojene nagrade.

“Ponosni smo što posjedujemo nešto jedinstveno na našoj opštini”, rekao je Sibinčić i dodao već razmišlja o novim idejama, među kojima je izgradnja dječijeg igrališta.

Direktor vrtića “Naša radost” u Prnjavoru Slobodanka Vasić naglasila je da će novčana nagrada biti iskorištena za postavljanje ljuljaški u organizacionoj jedinici vrtića u Donjoj Ilovi.

Dragan Krasić iz Gusaka, koji je drugi put osvojio nagradu za najuređenije privatno dvorište, rekao je da uređenje zahtijeva mnogo svakodnevnog truda, ulaganja i odricanja, ali da to, s druge strane, čini čovjeka zadovoljnim.

Izbor za najuređenije dvorište na području opštine Prnjavor zbog virusa korona protekao je u izmijenjenim uslovima u odnosu na ranije godine, prijave su primane isključivo elektronski, a za najbolje glasalo se na “Fejsbuk” stranici načelnika opštine.

SRNA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*