Uhapšen zbog sumnje da je napao policajca u Prnjavoru

Foto: Ilustracija

D.R. uhapšen je u subotu u Prnjavoru zbog sumnje da je napao policajca M.M.

Naime, policijskoj stanici Prnjavor prijavljeno je da je u toku tuča više lica ispred ugostiteljskog objekta u Prnjavoru. Po izlasku na lice mjesta, policijskog službenika M.M.  je fizički napao D.R.

U okviru rada na zaprimljenoj prijavi slobode uhpšeni su i A.S., J.S. i Z.V. zbog počinjenih prekršaja “Tuča i fizički napad” i “Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih finkcija”.

“Protiv lica G.D. i M.S. podnešen je Zahtjev za pokteranje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja ‘Tuča i fizički napad’. Protiv lica D.R. A.S., J.S. i Z.V. podnešen je Zahtjev za pokteranje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja ‘Tuča i fizički napad’ i ‘Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih finkcija’. Navedena lica su, 23.12.2019. godine izvedena pred Osnovni sud u Prnjavoru”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Protiv lica D.R. slijedi podnošenje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Nezavisne novine

8 Comments

  1. dani dijaspore GLAMOČ zove, obezbjeđen đed mraz,hor sa gostima program vodi narodni tribun i šef kluba DRAŽAN fasad MIKIČ, drugi dan repriza

  2. Ja mislim da je lice GĐ nešto neprimjereno reklo licu KM, nakon čega je lice PL zajedno sa licem FF upotrijebilo nepristojan riječnik prema licu GĐ, nakon čega se umiješalo lice ĆĆ, braneći lice PL, kao i lice FF. Uto je uskočilo lice GĐ, te je opalilo vaspitnu licu VM koje je došlo da vidi šta se dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*