Uhapšen po nalogu Osnovnog suda u Prnjavoru

Službenici Granične policije BiH u proteklom periodu su uhapsili četiri osobe na graničnim prelayima u našoj državi jer im se na teret stavljaju određena krivična djela.

Među njima je i državljanin Hrvatske inicijala M.Č. (63) koji je uhapšen prilikom izlaska iz BiH na graničnom prelayu Gorica jer je utvrđeno da ga potražuje Sud BiH zbog pranja novca, pomaganja u poreskoj utaji i krivotvorenja ili uništavanja poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava.

Uhapšeni M.Č. predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije.

Pripadnici Jedinice granične policije Brod uhapsili su također jučer državljanku BiH čiji su inicijali LJ.M. (42), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Osnovni sud u Derventi zbog falsifikovanja isprave.

Ova žena je kontrolisana prilikom ulasku u BiH na Graničnom prelazu Brod i predata je službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Gradiška u srijedu, 5. maja, uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali Ž.T. (45) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Prnjavoru radi izdržavanja kazne zatvora.

Službenici Jedinice granične policije Gradiška uhapšenog Ž.T su predali pripadnicima Sudske policije Banjaluka.

Istog dana, na prijelazu Šepak uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali A.M. (56), nakon što je provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora, nakon čega je predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

KLIX

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*