Ugostitelji ponovo složni – Četvrtak početak rada

Danas su ugostitelji Prnjavora u 12 časova održali sastanak sa načelnikom Opštine Darkom Tomašem na kojem su ga upoznali sa svim problemima s kojima su se susreli tokom perioda u kojem naši objekti ne rade.

Razmotrili smo zajednički sve potrebe i probleme sa kojima smo se susreli i sa kojima će se susretati u narednom periodu, te iznijeli na uvid svoje prijedloge za potencijalnu pomoć opštinskih struktura za saniranje gubitaka. Načelnik Darko Tomaš je potvrdio još jednom maksimalnu podršku i dobru volju, te razumijevanje za situaciju u kojoj smo se našli. Tema ovog sastanka su bile nove, relaksirane mjere Instituta za javno zdravsto RS te razmjenjena mišljenja o sprovođenju istih u praksi.

Na sastanku ugostitelja prnjavorske opštine održanom danas u 17 časova, nakon detaljnog razmatranja nonovonastale situacije i relaksiranih mjera kojima su zatjevi ugostitelja djelimično ispunjeni, donijeli smo zajedničku odluku da je stvoren minimum uslova za početak rada te da u četvrtak 14.maja 2020. počnemo sa radom.

Ugostitelji Prnjavora

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*