6 Comments

 1. …mislim na odgovornost nadležnih institucija. Prvo plicije, jer znaju da se narkotici javno nude i preprodaju, a po tom pitanju se ne poduzima ništa!
  Znaju ko sve koristi (a koristi se masovno, ne biste vjerovali), ali se takvi ne sankcionišu, već sjedaju za volan, pa naprave nemjerivu tragediju. U sred dana momčići iz srednje škole “duvaju”u skolskom dvorištu uz ogradu i nikom ništa.
  Prnjavor je kasaba, sve se to zna, ali se ništa ne poduzima! Nekom nije u interesu, očigledno!
  Pa u ratu su bile racije i kontrlisani tadašnji disko, kafići, lokali po zanatskom cèntru, a sada je sodoma i gomora po noćnim klubovima, ali policija u pojedine lokale ni ne ulazi! Jurca se autima, motorima, po danu, po noći…nista se ne poduzima, patrole ni na vidiku!
  Druga stvar, nadležnost Opštine: ulice su nam kao prije 50 godina, a trotara rijetko gdje ima. Mahale koje ja pamtim od nekad! Ponegdje su sad krenuli krpiti, ali ništa nije iscrtano niti obilježeno. Magistralni put je neosvjetljen, slaba vidljivost na potezu od kružnog toka ka Vijaci, pješački prelaz kod Binga je jedva vidljiv, čudim se da neko nije nastradao kako se divlja! Kad sve ovako pomalo zakaže svaka imamo javašluk kakav imamo i zavijene porodice u crno! Uradite nešto po tom pitanju, džaba kojekakve objave.
  To nikog neće vratiti!

 2. Pod hitno uvesti u zakon ovakav slucaj upravljanje vozilom pod uticajem droge opijata i alkohola uvesti pod zakon ubistvo sa predomisljajem jel vozac cim sjeda za volan pijan on je ubica sa predomisljajem vidite kako englezi to rade

 3. Nikola…svaka cast za komentar. Odgovor na pitanje je mozda taj da ti sto bi trebalo da rade taj posao i sprijece ovakve stvari,budu na poslu samo da nebi bili kod kuce ili nemaju pojma sta bi i kako trebalo da rade taj posao jer su skolovani za kuvara ili nekog tehnicara ili inzinjera a obavljaju odgovoran posao o kojem nemaju pojma. I..nema odgovornosti…nikad niko nije kriv ni za sta…treblo bi mozda da svi krenemo od sebe. Da ovaj zivot ne bude uzalud izgubljen..da trazi se odgovornost,da se trazi svakakav nacin da se ovo vise nikad i nikome ne dogodi. Da jednom nesto promjenimo…budemo ljudi. I odlicno receno…ne treba napadati pojedince,problem je mnogo dublje. Imamo pravo da zelimo bolje! Za nas i nasu djecu.

 4. Ne sjecam se kada sam u zivotu osjetio veci bijes/tugu u isto vrijeme.
  Ne poznajem porodicu nastradale djevojcice ali me je na neki nacin pogodilo ovo kao da mi je neko bliznji.
  Ne krivim ni policiju, pa cak ni vozaca licno,, krivim cijelokupan sistem koji nam je zakazao odnosno nije nikada ni postojao.
  Za mene je neshvatljivo da cijelo drustvo jedne opstine poput ove moje Prnjavorske zna da se ta osoba drogira i redovno alkoholise, pa se pitam samo jednu stvar… ZASTO TA OSOBA POSJEDUJE VOZACKU DOZVOLU i zasto nije nadgledana od institucija s obzirom da je opasna po javni red i mir? Pa ljudi moji jeste li vi svjesni da je ugasen jedan zivot zbog toga.? .. nemam odgovarajucih rijeci da iskazem ovo sve sto osjecam, zelim samo porodici da nadje snagu da ovo prebrodi a maloj djevojcici zelim da nadje svoj mir i da “odozgo” cuva nas sve.

  • Automobili danas nazalost su oruzje u rukama budala (takvih kao sto je ovaj Nisvet neznam kako bih ga niti nazvao), a vozacka dozvola papir da moze da ga upotrebljava bez kakvih posebnih pravila.

  • To je sve tzv globalizacija donijela. Isto je i u drugim tzv sistemima za koje kažemo da su napredni, nije isto još je i gore a oni napredni? 80 % vozača kod nas vozi pod dejstvom alkohola i to je teško zabraniti ( ne bi onda ni imali vozača skoro ) jer u protivnom bi opet drugi bio kriv i to bi korišteno u predizborne svrhe onih koji nisu na vlasti. Eto brane nam ovo,brane nam ono, glasajte za nas ,mi ćemo drugačije…… Muslimanima se sve gleda kroz prste posebno od strane SDSa i PDPa pa onda i od SNSDa a pitanje je da li se znalo da je vozač ranije koristio narkotike jer za mnoge se i ne zna to. Kad se desi ovakav slučaj onda je kasno i kad prođe izvjesno vrijeme sve se zaboravi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*