7 Comments

 1. Nemjerljivo je više urađeno za vrijeme Gatarića i Đurđevića, i kada se računaju oba Tomašova mandata! Sreća pa treći neće imati.

 2. Ti sigurno nisi uspješan baš ni u čemu kada ne znaš da se “naj uspješni” piše sastavljeno! Nije ni čudo što te je Nemanja oderao, ovce i služe za striganje.

 3. Sta je to, rade vec 20 g vodovod, a rusi postavili 765246 km, plinovoda kako smo jadni.

  • U Poveliču su izbušeni bunari 2004 godine da bi tek 2008 godine voda bila dovedena u Šibovsku! Poslije su svi jurišali da uzmu investiciju. Naj uspješni je bio Nemanja i njegova grupa. Uspjeli su. Nema narodnih para a razvukli su investiciju koliko su mogli! Nekim je prokleto za svagra pravi su pljačkaši! Znaju da tužilaštvo ne radi!!!

   • Kada već ogovaraš, navedi samo koliko je priključaka urađeno u periodu 2013-2016, a koliko u periodu 2017-2020, odnosno za mandata Gatarića i za mandata Tomaša.

    • Sekundarnu mrežu po Ilovama radio je Gljivar otprilike i poprijeko! Kada je pitan zašto se ne radi po projektu i zašto je oćeran nadzorni Knežević. Gljivar izjavljuje da se tako mora jer je zastario projekat. E tako je Gatarić priključke radio pomoću Gljivara! Zamuvaj narod nezna ništa a daje pare! Srpska politika marisanja love! Bitna je pljačka ostalo će sve proći!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*