U stravičnom udesu POGINUO MUŠKARAC: Sudar dva teretna vozila na putu Klašnice – Prnjavor

Foto: Goran Šurlan / RAS Srbija

Aleksandar Savić (36) iz Laktaša poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor u mjestu Boškovići, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 19.45 učestvovali su teretno vozilo sa prikolicom marke “man” kojim je upravljao Vid Petrić (47) iz Gradiške i teretno vozilo “iveko” kojim je upravljao Savić.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Dragana Lipovčić zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši.

Tužilac je naložila preduzimanje svih potrebnih mjera i istražnih radnji radi utvrđivanja okolnosti ove saobraćajne nesreće, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

srpskainfo.com

1 Comment

  1. Mene interesuje sta tzv. Ministri u vladi nadležni za saobraćaj zasto kamioni preko 7.5 t nisu obavezno usmereni na auto put preko Srpca kroz Hrvacane cjelo ljeto skola neradi znak je 30 km na h a deca nisu u skoli mnoge gazde pobegli u slo sa firmama a voze se po nacinalima izbegavaju putarine to se vidi nerad i javasluk u drzavi sram vas bilo nepismen covek vidi da nevalja

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*