U srijedu sjednica Skupštine opštine Prnjavor

Druga redovna sjednica Skupštine opštine Prnjavor biće održana u srijedu, 3. februara, a na dnevnom redu naći će se 21. tačka.

Odbornici lokalnog parlamenta raspravljaće, između ostalog, o Nacrtu budžeta opštine Prnjavor za 2021. godinu, Odluci o vrijednosti boda za plaćanje komunalne naknade za 2021. godinu, Odluci o visini naknade za uređenje gradskog građevinskog zemljišta, Odluci o visini vrijednosti nepokretnosti po zonama na teritoriji opštine Prnjavor, kao i Odluci o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene jednog m2 korisnog stambenog i poslovnog prostora u 2020. godini za području opštine Prnjavor.

Na dnevnom redu naći će se i Odluka o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća u nacrtu, Odluka o osnivanju Javne ustanove Centar za kulturu, PJ „Zavičajni muzej u Prnjavoru“ u prijedlogu, kao i Odluka o uslovima, načinu korištenja, organizaciji i načinu naplate parkinga na javnim parkiralištima na području opštine Prnjavor u prijedlogu.

Odbornici Skupštine opštine razmatraće i Program mjera za sprečavanje i suzbijanje, eliminaciju i eradikaciju zaraznih bolesti na području opštine Prnjavor za 2021. godinu, Program mjera sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije na podruju opštine Prnjavor za 2021. godinu, te Program rada Skupštine opštine Prnjavor za 2021. godinu.

Na drugoj redovnoj sjednici lokalnog parlamenta biće razriješen jedan član Opštinske izborne komisije, te imenovani članovi stalnih radnih tijela Skupštine opštine. Sjednica počinje u 9.00 časova.

Dnevni red   

Opština Prnjavor

4 Comments

  1. Tipicno ponasanje SNSD-a ( primjer: Toplana BL): umjesto oporavka postojeceg komunalnog preduzeca, treba osnovati novo, a postojece gurnuti u stecaj.
    Vazno je da se naprimalo radnika proteklih godina, bez ikakvog plana i cilja, komunalnom preduzecu uskracivani poslovi (odrzavanje zelenih povrsina radi privatna firma), niko od rasipnika iz ranijeg perioda nije odgovarao za propuste i sa otvaranjem novog preduzeca sve ce pasti u zaborav. Novi ljudi i nove malverzacije mogu uzeti maha.

    Tako i treba kada se niko ne buni. Jos vise i jace.

  2. gledam danas kako me bivši drugari KONDIĆ i DEKET iz klupe zamijenili sa mladim pionirom ŠLJIVIĆEM i vodaju ga ulicama grada….

    • Znači imat će mo dva Komunalna preduzeća. Direktor jednoga preduzeća bit će Šojić iz Vijačana.

    • Kondić ti je bivši drugar a budući drugi podpredsjednik Skupštine opštine Prnjavor. Dakle uvodimo drugog podpredsjednika ne može Todić sam da menja nezamjenjivog Želju Simića. A ti SAVKO i dalje trči za Tomašom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*