U Prnjavoru uhapšen pijani pješak iz Banjaluke

Policija u Prnjavoru juče je uhapsila D.Ž. iz Banjaluke, jer se pijan kretao ulicom i oglušio se o naređenje policajaca.

Iz Policijske uprave Banjaluka je saopšteno da je D.Ž. uhapšen zbog počinjenog prekršaja ”Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija” iz člana 24. Zakona o javnom redu i miru.

“Naime, iste večeri oko 01,30 časova, policijski službenici su uočili na kolovozu lice koje je u vidno alkoholisanom stanju. Lice je odbilo da postupi po zakonito izdatom naređenju policijskih službenika, te je lišeno slobode. Lice je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola”, navode iz policije.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje.

Banjaluka.com

2 Comments

 1. Ovo je baš važna vijest, moguće da ju je i CNN prenio i, svakako, uspješna borba protiv organizovanih remetilačkih grupa koje dolaze u naš grad iz drugih mjesta da piju i mokre kraj puta. Prnjavorski policajci najviše i motre ulične pišače i one koji krivudavi hod imaju. Malo-malo pa akcija ovog tipa. Porski obveznici koji ih plaćaju možda i imaju neka druga, veća očekivanja od njih, ali uzalud.

 2. Kao prvo ovo nemoze bit istina jer pesak iz Banjaluke ne moze biti uhapsen u gradu prnjavoru.
  Sto bi neko rekao ljudi moji da li je ovo moguce ?
  Da li je moguce da se moze u danasnje vreme siriti ovakva propaganda i da to ostane nekaznjeno ????
  Taj pesak u Prnjavoru uopste fizicki nepostoji niti ima rodbine , niti ima kucu a pogotovo nije nikoga imao iz inostranstva da bude u Prnjavoru ?
  Gdje bude taj covek? Na livadi u industrijskoj zoni ?
  To je ista prica kao i oko fićinog stadiona na kome se igraju svako toliko medjunarodne utakmice.
  Jadan je narod koji mora u to sve vjerovati .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*