U Prnjavoru sutra uručenje ključeva u zgradi sa 14 stanova

U Prnjavoru će sutra raseljenim i izbjeglim licima sa područja ove opštine biti svečano uručeni ključevi stanova u stambenoj zgradi sa 14 stambenih jedinica, saopšteno je iz Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije.
Zgrada je izgrađena u okviru Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja, a vrijednost novoizgrađenih stambenih jedinica je 613.000 KM, navodi se u saopštenju.

Ceremoniji uručenja ključeva prisustvovaće predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara Miloš Lučić, vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Marko Aćić, predstavnici opštine Prnjavor, Fonda za povratak BiH, te međunarodnih i nevladinih organizacija.

Početak ceremonije zakazan je za 11.00 časova u Boračkoj ulici bb, a izjave za novinare predviđene su nakon uručenja ključeva i obilaska zgrade.

SRNA

1 Comment

  1. generalna proba nije baš prošla bez problema povodo dolaska majke nacije, aplauz nije bio usklađen, MIKIĆ Fasada DRAŽAN donio je šerpe ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*