U Prnjavoru se ponovo otvara najveća karting staza u regionu

U Prnjavoru se 5. jula ponovo otvora najveća karting staza u regiji, koja sada nudi veće i nezaboravno iskustvo!

Staza se nalazi na parkingu kod benzinske pumpe „Dušanić“, odnosno relaciji magistralni put Prnjavor-Štrpci, kod „Leburić Komerca“.

„Probajte nešto što do sada sigurno niste! Isprobajte svoje vozačke vještine protiv drugih učesnika na stazi i pokažite ko je najbrži. Od sada noćne vožnje uz osvježavajuća pića po najpovoljnim cijenama u gradu kao i mnoge povoljnosti za najbrže vozače“, poručili su iz Karting kluba Prnjavor.

Kako navode, zaštitna oprema je obavezna, a ukoliko nemate vlastitu kacigu imaćete priliko da je pozajmite tokom vožnje.

SeeSrpska

10 Comments

  1. Ma pustite kartinge koji će praviti buku, zagađivati vazduh i služiti neiživljenim za liječebje frustracija! Nego šta bi sa Darkićevim obećanjem o izgradnji novog Doma kulture? Osim podizanja kredita ništa drugo ne zna!!!

  2. Stvarno ovi napaćeni SDSovci imaju kompleks od Tomaša. Otvara se privatna karting staza, i oni tu odmah petljaju nacelnika.

    To samo pokazuje koliko ste jadni i bezidejnu, izadjete na pres pa ne znaste sastaviti 5 rečenica da ne mucate i da ne lupite neku glupost.

  3. Koliko tesku zadacu je ovaj covjek zadao svim ovim kriticarima, kada ga ovako prozivaju za svaku sitnicu, kao da bih neko drugi bio nesto sposobni, da u ovoj teskoj ekonomskoj situaciji , ne samo u Republici Srbskoj , nego i mnogo sire mogao nesto vise da uradi za ovu sredinu , ali to je samo pokazatelj da covjek vrijedi, i da je opravdao sve glasove koji su ga postavili na funkciju nacelnika, naravno niko nije savrsen , ali bilo bih dobro da se neko pusti kraju, narodski receno, zar nije dosta svadja podjela i ruznih rijeci , hajdemo pustiti nekoga neka radi , pa ako nebude dobro lako je na izborima dati glas nekome boljem, na sto svako od nas ima demokratsko pravo.

    • momci napravili karting stazu u nasem Prnjavoru, bravo za njih. Kako samo i ovdje upletoste politiku?

  4. Nadam se da to nije karting staza koju je nacelnik najavio.Da ce biti izgradjena prava staza.Vjerujem da negrijesim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*