U Prnjavoru počinje dvodnevni Regionalni sajam uz učešće stotinjak izlagača

U Prnjavoru će danas i sutra biti održan Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma na kojem se očekuje učešće stotinjak izlagača iz svih zemalja regiona.

Sajam, koji organizuju opština Prnjavor i banjalučki “RS konsalting end trejd”, danas će posjetiti i premijer Srpske Radovan Višković.

Na Sajmu će se okupiti veliki broj domaćih i stranih privrednih subjekata, ekonomskih eksperata, funkcionera republičkih i lokalnih organa vlasti, predstavnika privrednih komora, a pozivi za učešće upućeni su i predstavnicima prijateljskih gradova, kao i diplomatsko-konzularnim predstavnicima stranih zemalja akreditovanim u BiH.

Svi sajamski izlagači i gosti će imati mogućnost da učestvuju u panel-diskusiji o temi “Izazovi razvoja privrede Prnjavora u 2022. godini” i stupe u direktan kontakt sa zvaničnim predstavnicima opštine, uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima Sajma.

Svečano otvaranje Sajma predviđeno je u Sportskoj dvorani “Sloga” u 11.00 časova.

Pokrovitelji 10. Sajma privrede, poljoprivrede i turizma “Prnjavor 2022” su Vlada Republike Srpske i načelnik opštine Darko Tomaš.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*