U ponedjeljak sjednica Skupštine opštine Prnjavor

Sjednica Skupštine opštine Prnjavor je zakazana za ponedjeljak, 20. juli 2020. godine, a na dnevnom redu naći će se 26. tačaka. Na samom početku 32. skupštinskog zasjedanja odbornici će razmatrati Prijedlog odluke o davanju na upravljanje, korišćenje i održavanje komunalnih objekata, Prijedlog odluke o usvajanju izmjene dijela Urbanističkog projekta „Gradsko jezgro“ (izmjena VI), kao i više odluka o prodaji nepokretnosti u svojini opštine Prnjavor.

Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće i Prijedlog odluke o dodjeli na privremeno korišćenje stambene jedinice i Prijedlog odluke o dodjeli opštinskih priznanja i nagrada u 2020. godini povodom 24. marta – Dana opštine Prnjavor.

Na dnevnom redu naći će se i izvještaji o radu za prošlu godinu, kao i planovi za 2020. godinu JU Centar za kulturu, Radio Prnjavor i Narodna biblioteka, te Izvještaj o radu Komisije za analizu postojećih ugovora u KP „Park“ a.d. Prnjavor.

Na 32. sjednici Skupštine opštine odbornici će raspravljati i o Izvještaju o realizaciji Programa mjera za sprečavanje, suzbijanje, eliminaciju i eradikaciju zaraznih bolesti na području opštine Prnjavor za 2019. godinu, Izvještaju o realizaciji Plana utroška sredstava za tehničko opremanje Teritorijalne vatrogasne jedinice, izgradnju objekata koje koristi Teritorijalna vatrogasna jedinica za svoje aktivnosti i čuvanje vatrogasne opreme za 2019. godinu, Izvještaju o stanju upravnog rješavanja u ostvarivanju prava i dužnosti građana i pravnih subjekata u Opštinskoj upravi opštine Prnjavor u periodu 01.01.2019. do 31.12.2019. godine, Izvještaju o radu Odbora za žalbe opštine Prnjavor za period od 01.01.2019. godine do 31.12.2019. godine, Izvještaju o rezultatima ispitivanja zadovoljstva građana radom Opštinske uprave opštine Prnjavor i Skupštine opštine Prnjavor u 2019. godini, Informaciji o stanju kriminaliteta, javnog reda i mira i bezbjednosti saobraćaja na području opštine Prnjavor u 2019. godini, Informaciji o korišćenju javnih površina za 2019. godinu, Informaciji o organizovanju i naplati komunalne naknade u 2019. godini, kao i Prijedlogu rješenja o imenovanju Savjeta za ukupno praćenje izrade izmjene dijela Urbanističkog plana „Prnjavor“.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, sjednica Skupštine će biti održana u hotelu „Novi Nacional“, sa početkom u 9.00 časova.

Dnevni red

Opština Prnjavor

7 Comments

 1. Jer baš mora biti u hotelu?
  Što ne kraj rijeke Ukine pa bi mogli i smeće malo pokupiti za dobar primjer

  • @Dado
   Što vi iz BAkirovog SDSa i PDPa možete nalupati i izmisliti svašta, u ovom slučaju pričati bezveze to ne može niko a ŠEF BAKIR VAM SE IZA LEĐA A ČESTO I U BRK SMIJE JER ZNA DA STE POPAŠNI ZA PARE I DA BI AKO TREBA I ROĐ SESTRU SIL: ZA PARE DA VAM ŠEF BAKIR PLATI a kamoli šta drugo.

   • Kako vas danas Bakir podrža za imenovanje Ćuluma za direktora SIPE? SRAM VAS BILO IZDAJNICI SRPSKOG NARODA JEBO VAS BAKIR I VAS KOALICIONI PARTNER SDA…

    • Ide Selmo sad za ministra ko bratska ljubav SNSD + SDA
     Pročitani su izdajnici odavno ko ih ne zna sem ovih poltrona
     sa portala.

   • Ja sam te granate slao Aliji kroz cijev haubice, svi oni koji nisu okusili rata, da li su se u to vrijeme krili i bjezali preko granice ili se nisu bili ni rodili danas nesto komentarisu, sve znaju, recite onda i koliko je kostala litra goriva ili kutija cigara koje je Burle tada svercovao, u miru su uvijek kukavice i dezerteri najglasniji kada se prica o ratu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*