U obnovu ergele Vučijak, Vlada RS ulaže 300.000 KM

Vlada Republike Srpske usvojila je juče, 12. marta, Informaciju o stanju u Javnoj ustanovi Ergela Vučijak Prnjavor i prijedlogu mjera za poboljšanje postojećeg stanja.

– Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Ministarstvo finansija zaduženi su da sagledaju mogućnost obezbjeđenja 300.000 KM za rekonstrukciju i adaptaciju postojećih štalskih objekata u Javnoj ustanovu Ergela Vučijak Prnjavor u 2020. godini – navodi se u vladinom saopštenju.

Osim toga, Vlada RS je zadužila Republičku upravu za geodetsko i imovinsko pravne poslove da prioritetno provede postupak upisa prava svojine na nekretninama na Javnu ustanovu Ergela Vučijak Prnjavor.

ekapija.ba

2 Comments

  1. Ergela Vucijak je dosta obnovita u unutrasnjosti ,brinu o zdravlju konja,hranu radnici proizvode za konje ne kupuju …Dali ste skoro bili gore ?

  2. vlada uvijek pred izbore daje ergelu vucijak u propagandne svrhe kao dace nesto da rade,ovo su neznam koji izbori da oni nisu pokrenuli tu temo,a cim prodju izbori kao da to i ne postoji,pred prosle izbore su cak i slike objavljivali kako ce stale izgledati,a sad navode ˇˇda se sagledaju mogucnostˇˇto znaci da ste i onda lagali, a lazete i sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*