U Gornjoj Mravici mještani betonom saniraju udarne rupe (FOTO)

U Gornjoj Mravici mještani su bili primorani da betonom krpe udarne rupe na putu.

Kako iz nadležnog odjeljenja nisu našli za shodno da se sanira propali dio asfalta, nakon više pokušaja i apelacija, mještani su samoinicijativno betonirali udarne rupe na putu kako bi isti ostao prohodan, koliko je to moguće.

Mještani Gornje Mravice

Prnjavor.info

5 Comments

  1. Zato bandu treba usranim motkama,paliti krpe da ne dolaze po selima pred izbore. U Grabiku jesenas ukradoše pola metra asvalta a znaju koliko je predviđeno u planu. I još im se prasci peku kad je završeno. Nista oni nisu bolji od Turske vladavine samo se vrijeme promijenilo pa je sad to u drugom obliku!

    • Ali zaboravio si da su oni po selima instalirali svoje djilkose, pa ako si protiv njih pocinje prijetnja i ucjena,a malo ih je koji se tome mogu oduprijeti.A oni koji se odupiru proglase ludake buntovnike neprijatelje izdajnike.Nisu oni u Grabiku nista ukrali ni pola metra asfalta ni dvije podloge pratio sam to preko portala.Bez obzira sto su se nekolicina njih protivili vecina je to podrzala.Isti su kao i Turci jer vladaju na isti nacin kod Turaka Srbi su morali da prelaze na islam,a ovde je jasno receno na pocetku Ko hoce da Slavi slavu neka ide u SDS.Tako da su mnogi presli u Snsd ,a Slavu slave samo u krugu svojih Snsd-e pristalica,ako se kojim slucajem nadjes na njihovoj slavi kazes svoje misljenje onda si popljuvan 100% jer ne pripadas tom drustvu.

      • 100% je tako! Čovjek nemože reći svoje mišljenje odma si izdajnik i protiv sela, naroda, vlasti. Ali jbg par njih imaju koristi i oni nedaju reći ništa protiv. Lično ne glasam i nisam u nikoj partiji niti za koga, samo znam reći svu tu bagru treba počistiti i mlade ljude dovesti na vlast. Sve ista bagra i sns d i sds i ovi manji stranki lopine, ovi iz sds sada ove optužuju a oni isti bili. Kleli se u Srpstvo a borci prosjače i niko ih ne gleda jedino ovi u vojnom odsijeku imaju koristi. Žalosno Al bojim se da je jasna za šta promijeni ti otišlo je ovo daleko, slušam lično ljude starije po a čak i familiji, oni nevide oko sebe sra se dešava samo kažu štaćeš tako nam je. Kad je u David ubijen slušam ljude kažu, nek je bio je drogeraš ovo ono. Šta god da je bio, ima zatvor ako je uradio krivično delo a ne da ga onako ubiju. Ja im kazem imate djecu šta ako se možda budu drogirali ili krenu krivim putem slažete li se da ih treba ubiti. Oni onda oči izvale ko varenja riba. Žalosno!

  2. Sad ce opstina Prnjavor poslati inspektora da ustanovi ko je napravio stetu na putu i pocinioce novcano da kazni , a moglo bi se desiti i da neko dobije krivicnu prijavu jer su ljudi svjesno promjenili i unistili asfaltni put

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*