Tužne vijesti: Preminula teško povrijeđena djevojčica porodice Dević

Četvorogodišnja djevojčica porodice Dević je preminula.

Djevojčica je treća žrtva teške saobraćajne nesreće koja se dogodila prije dvije nedjelje.

Podsjećamo, djevojčica je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći u Lišnji kod Prnjavora, 26. avgusta ove godine. U nesreći su tada na mjestu stradale njena majka i starija sestra, a otac teže povrijeđen.

Do nesreće je došlo kada se vozilo nastradale porodice uključivalo na magistralni put. Drugo vozilo koje je dolazilo iz pravca Prnjavora bez kočenja se zabilo u vozilo nastradale porodice, a nakon udara došlo je do eksplozije i požara.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu Prnjavor – Banjaluka u Naseobini Lišnja.

TV K3

5 Comments

 1. Ti ispod pod nikom Ma Bravo bi mogao da si Srbin promijeniti to ime ma bravo bar pod ovakvim tužnim vijestima jer to nije pristojno. Možeš ti da kao bajagi žališ koliko hoćeš ali mi znamo ko si ti i ostali!

  • To je moj nik i ja kao otac djece u istim godinama žalim ovaj slučaj, suosjećam sa porodicom, pogotovo mi je žao oca koji mora da ima nezamišljivu snagu, da ovo pretrpi.
   Ma Bravo na ovom portalu sam do sada samo ja, sve što piše, od mene je. Tebi ako smeta moje suosjećanje, pa čak možda i iznošenje mojih stavova, to je tvoje tvoje lično mišljenje koje ja sam pročitao u ovom slučaju i to je to.

   Uostalom, koristi molim te moje komentare na drugim temama, ako misliš da samnom raspravljaš, dali sam ja Srbin, Kinez ili Argetinac, ovdje je to nepristojno.

 2. Počivaj u miru Anđele mali ❤️
  Nepromišljeno ponašanje siledžije, nanese ti prvo nezamišljivu bol i patnju, da te na kraju to ubije.
  Počiniocu koji je tri života ugasio čestitka, ma bravo, ovo si majstorski uradio!!!
  Molim se Bogu za tebe, da ti kazna bude doživotna, ali budi siguran, mi kao društvo ti ovo nikada zaboraviti nećemo, to ćeš cijelog svoga života imati u znanju!

  • “Počiniocu koji je tri života ugasio čestitka, ma bravo, ovo si majstorski uradio!!! ”
   Nema Boga koji jedne ljude “mrzi” a druge “voli” osim u vašim glavama osobo pod imenom ma bravo naučio si lažnu vjeru! Ova ti je rečenica grozna ma šta htio njom reći.

   • Pa, neki nemaju možda tu dubinu da to shvate, ali ne moraju da se nađu uvrijeđeni, pošto su ih definitvno pogrešno shvatili, te moje riječi

    Ja sa ovim osuđujem počinioca do zadnjeg i tačka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*