Tuča u kafiću u Prnjavoru: Flašom izudarao sugrađane

Nakon tuče u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru jedno lice je prevezeno na UKC, dok je drugom ukazana pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

Naime, od strane medicinskog radnika Doma zdravlja Prnjavor, 16.04.2023. godine oko 03,50 časova, prijavljeno je da su se dva lica obratila za ukazivanje ljekarske pomoći, zbog povreda koja su zadobila u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru.

“Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da su se navedena lica nalazila u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru, te da je istog dana oko 02,00 časova, došlo do narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom je lice A.G. iz Prnjavora, fizički napalo oštećena lica, na način da im je zadalo više udaraca flašom u predjelu glava, uslijed čega su oštećena lica zadobila tjelesne povrede. Jedno oštećeno lice se nalazi na liječenju na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske, dok je drugom oštećenom licu ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor”, saopšteno je u policiji.

Lice A.G. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 0,96 g/kg alkohola u organizmu i ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

Izvršena je kriminalistička obrada lica A.G. i rad po navedenom predmetu je u toku, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, preduzimaju sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela “Teška tjelesna povreda“ i “Tjelesna povreda“.

Una World

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*