Tri nova slučaja zaraze virusom korona u opštini Prnjavor

Foto: A. Atić

Prema izvještaju Higijensko službe Doma zdravlja Prnjavor, u protekla 24 časa, na području opštine Prnjavor registrovana su tri lica zaražena virusom korona.

Dva novozaražena su muškog pola, starije i mlađe životne dobi, dok je treće novozaraženo lice ženskog pola, srednje životne dobi.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno se nalaze 52 osobe.

Od početka pandemije, na području opštine registrovano je 206 lica zaraženih virusom korona, dok su 172 osobe oporavljene.

Opština Prnjavor

2 Comments

 1. Врло је занимљиво да податке о новим случајевима заразе од корона вирусом сада умјесто Кризног штаба за ванредне ситуације доноси Хигијенска служба Дома здравља Прњавор!То би требало бити и логично обзиром да Хигијенска служба Дома здравља има услове (материјално-техничке и квалификовано медицинско особље)или би требала имати, у вези откривања заразе вирусом корона.
  На овај начин Хигијенска служба постаће препознатљив и ауторитативан фактор на опште задовољство грађана општине Прњавор, Републике Српске, БиХ, читавог региона и шире. Јер у Служби раде врсни и свјетски познати експерти који знање из области вирусологије имају у “малом прсту”!
  Предлажем, с тога, да Прњавор.Инфо или СРНА, или наш познати новинар Ђурић, под хитно оду у Дом здравља и да нас информишу како, на који начин и којим методама они то тамо раде. Наравно и да се публикују имена експерата, да их номинујемо за неку престижну награду Општине или Свјетске здравствене организације.

  Ево како се са овом невидљивом пошасти “боре” у Србији; ОВДЈЕ:
  https://www.youtube.com/watch?v=4Bxnu032clc

  П.С. Хвала на потпитању ја сам добро. Једино бих предложио, да нам се лијепо нареди или предложи – за наше добро, да се умјесто маски убудуће носе цуцле, око врата црвене мараме, а на глави пионирске капице (титовке)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*