Tri lica u Banjaluci i Prnjavoru uhapšena zbog marihuane

Policajci Policijske uprave Banjaluka, su u petak na području grada uhapsili lice O.J.M. kod koga su pronašli i oduzeli oko 1,37 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“.

“Juče je kod lica A.N. pronađeno i oduzeto oko 0,85 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“. Lice je lišeno slobode. Protiv lica O.J.M. i A.N. slijedi podnošenje Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga”, istakli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

U PU Banjaluka su dodali da su policajci Policijske stanice Prnjavor, na području opštine Prnjavor izvršili su operativno – taktičku radnju „Raciju“ u jednom ugostiteljskom objektu.

“Naime, prilikom izvođenja operativno – taktičke radnje „Racije“ kod lica inicijala M.T. pronađena je i oduzeta određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“. Lice je lišeno slobode”, pojasnili su u PU Banjaluka.

Kako su dodali, protiv navedenog lica slijedi podnošenje Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga. Evidentirana su četiri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

Banjaluka.com / Autor: Marija Gajić

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*