Traži se Konstatin Sarić iz Gornje Ilove

Tekst koji smo dobili i zamoljeni da objavimo:

Pišem u ime moje svekrve Ljubice Jović iz Vas moli za pomoć jer traži brata zadnji kontakt je imala 1993 godine.

Brat se zove KOSTANTIN SARIĆ rođen 11.02 1937 god. u Gornjoj Ilovi opština Prnjavor. Poslednji put je viđen 1993. godine u Austriji u Beču, radio je 80-tih godina u Australiji u Tasmaniji fabrika se zvala Wool skin (prerada vune).

Tražila sam ga preko Facebooka putem australiskih stranica, ali niko ništa ne zna, davala sam ioglase na nas australiskižom radiu da se traži ali niko nista ne zna.

Molim Vas ako neko nešto zna da mi javi.

Kontakt tel 066 681 009

4 Comments

  1. Izvini,ali nisi baš upućen u cijelu situaciju.. Znamo mi jako dobro sinove,ali oni ne žele da nadju njega…Da li oni nešto znaju ne vjerujem jer nisu zainteresovani,Kratko Traži se on 26 godina ali nažalost doslo je do promjene telefonskog broja i kontakt se prekinuo..

  2. Mislim ova cela potraga kao u crtanim filmovima . Trazite dedu od 83 god s kojim ste kontakirali pre 26 god????? Pa gdje ste bili 26 god i sta ste cekali ? A ako vec covek ima dva sina , zasto netrazite njih ? Veca je vjerovatnoca da neko zna ljude u starosnoj dobi od 40-60 god nego dedu od 83 god. A njih dvojica valjda znaju gdje im je otac????

  3. Ima dva sina Borko i Veselko Sarić,tadašnja njegova adresa je bila u Australiji Hobart Tasmanija fabrika Woll skin,a od austrijske ambasade imamo potvrdu da nije tamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*