Tradicionalno druženje sa novinarima (FOTO)

U 2022. godini, javnost u opštini Prnjavor i šire, blagovremeno je informisana o svim našim aktivnostima.

Prema statistici, mediji su u protekloj godini objavili preko 3.600 vijesti vezano za aktivnosti rukovodstva i opštinske administracije tj. elektronski mediji 565, štampani mediji 365 i preko 2.800 objava na vebu.

„Zahvaljujem se svim medijima koji su pratili naš rad, tokom prošle i svih prethodnih godina. I same brojke govore, da smo u proteklom periodu zajedničkom saradnjom detaljno informisali javnost. Nadam se, da možete potvrditi, da ste u mojim saradnicima i meni imali dobre partnere u vašem novinarskom poslu i vjerujem da ćemo odličnu saradnju nastaviti i u budućnosti“, rekao je Darko Tomaš – načelnik opštine Prnjavor, tokom druženja sa novinarima.

Podaci pokazuju, da su se građani o aktivnostima opštinske administracije u 2022. godini najčešće informisali putem interneta i društvenih mreža (fejsbuk, tviter), da ukupan broj pregleda raznih objava na internetu prelazi 4.000.000 i da je objave čitala javnost u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Rusiji, Češkoj …

Opština Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*