Tomaševe plakate u Prnjavoru postavljaju radnici Elektrokrajine!

Kamion sa kranom kačio je plakate Tomaša i ostalih kandidata SNSD na žice iznad ceste i druge nosače, što su prolaznici fotografisali.

Foto: Istinito

Zloupotreba javnih resursa u predizbornoj kampanji od strane vladajućih partija sve je vidljivija, a bahatost se više ni ne pokušava sakriti, naročito kada se radi u korist SNSD-a.

Posljednji primjer takve bahatosti dolazi iz Prnjavora, gdje su danas radnici Elektrokrajine u Prnjavoru postavljali propagandni materijal SNSD-ovog kandidata za načelnika opštine, Darka Tomaša.

Kamion sa kranom kačio je plakate Tomaša i ostalih kandidata SNSD na žice iznad ceste i druge nosače, što su prolaznici fotografisali.

Fotografija je nastala u subotu popodne u prnjavorskom naselju Maćino Brdo, u kojem inače živi i lokalni biznismen blizak SNSD-u, Bogdan Nikolić, kojeg u Prnjavoru vide kao “Dodikovog čovjeka za sve poslove”.

Njegova “Kompanija Nikolić” dobija poslove od “Elektrokrajine” na održavanju elektro-linija na području opštine, a prema nekim informacijama, Nikolić uveliko lobira za Tomaša i kupuje sigurne glasove.

Koliko je Nikolić siguran da mu niko ne može ništa, potvrđuje i podatak da je bio u svađi sa Tomašem i da mu je, navodno, upadao u kabinet gdje su došli na ivicu fizičkog sukoba.

Očito je da su ih pomirili zajednički poslovni interesi, jer Milorad Dodik koji na plakatima stoji Tomašu iza leđa, bliži je Nikoliću nego Tomašu, tvrde upućeni.

Tomašu nije smetalo poniženje koje je pretrpio, kao što mu ne smeta i zloupotreba vozila državnog preduzeća u svrhu njegove i kampanje SNSD-a.

Istinito

10 Comments

  1. Za ovu budaliju imaju resurse a za odrzavanje elektro mreze nemaju. Pa ko se ovdje pravi glup? Oni ili narod koji ih podrzava? Nadam se da ce se glasaci probuditi bar pri glasanju ako nisu prije?!

  2. Do prije 20 dana samo sto nije lajao za Tomasem. Sve najgore pricao o njemu sto jedan čovjek može reći za drugog. Ista situacija kao i sa Kalabićem. Dosta nam je više ljudi koji su za par godina stekli milione. O zloupotrebi elektra ne treba ni pričati. Elektro mreža u Prnjavoru najgora u državi ali evo za plakate imaju vremena i resursa. Nećete još dugo.

  3. banda crvena ,narod su doveli do prosjackog stapa.zato glasati svi opet za tomaša da se oni mogu jos vise bogatiti i pljackati ,a mi da budemom jos siromasniji,a taj Dodik me podsjeća najvise na super Hika iz Alan Forda.gdje otima siromasnima i daje bogatima da bi bili jos bogatiji.zivio snsd i pljackaska politika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*