Tomaš uvjeren u apsolutnu pobjedu SNSD-a

Foto: SRNA

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Prnjavor Darko Tomaš izrazio je uvjerenje u apsolutnu pobjedu ove stranke na predstojećim lokalnim izborima, te naglasio da će SNSD voditi predizbornu kampanju radeći i da su njihovi rezultati vidljivi.

TV K3

Tomaš, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Prnjavor, rekao je nakon simboličnog lijepljenja prvog plakata na gradskom trgu da će predizbornu kampanju, koja je počela danas, iskoristiti za promociju rezultata koji su postignuti tokom protekle četiri godine SNSD-ovog vođenja ove lokalne zajednice.

“Svi dobronamjerni mogu potvrditi da u Prnjavoru svakim danom ostaju nova djela. Očekujemo podršku građana i u narednom periodu s ciljem da i nakon 15. novembra nastavimo da gradimo našu opštinu”, naveo je Tomaš.

On je pozvao sve političke subjekte da se bore idejama.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštine Željko Simić smatra da će ova stranka pobijediti na predstojećim izborima i osvojiti maksimalan broj mandata u lokalnoj skupštini.

Početku predizborne kampanje u Prnjavoru, osim odborničkih kandidata, prisustvovao je i ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Zlatan Klokić.

SRNA

17 Comments

 1. E moj glupi narode !!! Oni su u to vrijeme da trebali da budu na svojim radnim mjestima a slikanje poslije radnog vremena ! I treba da jebu ovako glup narod !

 2. Treba da se bori djelima i uradjenim projektima, a tu je Tomas bolji nego iko prije. Podrska za novu uvjerljivu pobjedu.

 3. Purani u prvim redovima..
  Pa vidite keljinog malog, ‘širi neg dulji.. Al zato se zna uvući u uske otvore, da ne budemo prosti.

 4. Maske im baš dobro stoje! Kada već pljačkaju ovaj narod bar da se maskiraju kao pravi razbojnici!

  • Ali, zato treba se malo opismenit! To tebi nikako ne polazi za rukom, “netreba” piše se rastavljeno!

  • A koliko je u sebe siguran Darkič govori i taj rudonja što je sa njim na plakatu! Kako je to jadno kada nemaš svoj identitet već kao sekta ” velikog gurua” imaš iza sebe!

 5. Da je TOMAŠ siguran u pobjedu, ne bi išao po selima i obećavao sve i svašta ali tek poslije izbora, kako TOMAŠ kaže, ispunit će obećano.
  Nije mi jasno, kada kaže da će govoriti u kampanji o rezultatima u protekle 4 godine? Koji su to rezultati? Da nisu ova 2 kružna toka sto je DNS uradio, preko sada već bivšeg direktora Puteva RS Nešića?
  Izjava Željke Simića spada u rubliku “Bez KOMENTARA” Osvojit će mo maksimalan broj mandata. Ovo je za Ginisa? To znači da će SNSD osvojiti 29 odborničkih mjesta od 29 koliko ima Skupština opštine Prnjavor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*