Tomaš uputio zahtjev Skupštini opštine za zakazivanje vanredne sjednice radi ekološke katastrofe koja prijeti opštini

Uputio sam zahtjev Skupštini opštine za zakazivanje vanredne sjednice radi ekološke katastrofe koja prijeti opštini, izazvana situacijom u Ribnjaku.

Vidjećemo da li svi odbornici iskreno žele da se bavi rješavanjem ovog velikog problema ili su ambicije pojedinih usmjerene samo na pisanje saopštenja.

Da li je sve ovo sinhronizovano od strane onih koji stoje iza nove skupštinske većine i nastoje stvoriti pritisak da se preduzeće što prije proda u bescjenje zajedno sa nezakonito uknjiženim zemljištem?

Javnost Prnjavora zna ko stoje iza pokušaja kupovine i ko su ratni profiteri kojima smeta otvaranje ovih pitanja!

Mi od borbe ne odustajemo!

Darko Tomaš – načelnik opštine Prnjavor

6 Comments

 1. Bolje da ste tu ribu izlovili i podijelili za prosle praznike Sv Nikolu i Ignjatiju Bogonosca, ili za Bozicni post , barem bih bilo kakve takve koristi…

 2. Ovo je još jedan od Tomaševih lopovluka! Pitajte ga ko je potencijalni kupac i kolika je provizija dogovorena? Svjesno pobiti toliku ribu je kriminal i za to neko mora odgovarati!

 3. Sve vas iz gradske uprave treba isterati na ribnjak i ove iz SDSa isto zajedno sa vama! U vodu i da sakupljate uginule ribe! Sram da vas bude i jedne i druge! Dabogda svi isto tako u svojoj kući gazdovali kako je sada sa Ribnjakom!

 4. Da li Darko Tomas moze rijesiti ijedan problem,stanovnika Opstine Prnjavor?Nazalos ne moze!Samo je pitanje zbog cega ne moze,da li je nesposoban ili nece?
  Ako vec ne moze rijesiti probleme,onda ga lijepo molim,da ih ne prouzrokuje.

 5. Sjajna prilika da Nacelnik pokrene pricu kako je uvijek neko drugi kriv. U ovom slucaju nova “vecina” u SO – da nisu oni trebali rucno otkopavati zatrpani kanal za navodnjavanje?

  Ako je Visi sud dosudio imovinu Ratara Republici Srp., odnosno Opstini kao dijelu RS (prethodni clanak na ovom sajtu), zasto Nacelnik nije uradio nista po pitanju intervencije a procepljenje kanala za navodnjavanje i tako sprijecio pomor ribe?
  Riba je uginula od vrucine, ne od gladi, bar ako je suditi po pisanjima. Znaci da je bilo vode, ribama ne bi nista bilo.
  A to zasto riba nije prodata od 2019, od kada tvrde da nije hranjena, vec se cekalo da ugine od gladi, nema smisla ni govoriti.
  Umjesto sto se bavi prepucavanjem i glupim “zakljuccima” nakon sto je nastao problem, Nacelnik je bolje da se bavio da do problema ne dodje.
  No, njega i ekipu to me zanima. Samo se prica u prazno, kupe politicki poeni, niko ne odgovara a iza kulisa ciljano dogovaraju poslovi na kojima se moze izvuci korist.
  Vidjecemo ko ce ovdje ucariti.

  Samo jako!

 6. Skupiti sve radnike iz opštine da čiste ribu na ribnjaku, od vjećanja i zasjedanja nema .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*