37 Comments

  • A kakve to veze ima sa ovom pričom? Mali vas je iskoristio i od vas budale napravio, a sada gleda samo sebe i svoj džep! A vi za džaba lajte!

 1. Crveni bitovi kada nemaju argumenata za odbranu malog Darke odmah se hvataju pokradenih izbora! To vam je mogao biti argument sve dok u Tesliću nije razotkriven način kako ste pokrali izbore u mnogim opština pa i u našoj!

 2. Realno sagledavajući činjenice i načelnikov odgovor mogu samo reći jedno a to je “autogol”. Ključni razlog za ovakav gaf su loši saradnici. Uz dužno poštovanje sadašnjeg načelnika moram konstatovati da je Gatarić imao bolje saradnike posebno za odnose sa javnošću.

  • Ti iz Vozuće! Jest imao bolje saradnike kad im je davao iz opštinske kase pare da telalite za njega da njegova družina dođe na vlast i da mazne pare. Dao je i tebi. Objasni ti Vozućane zašto je Gatarić dao onom lažnom novinaru u Minhenu (Vidiću) u tri puta 4.000KM. Taj novinar je gubio dane u Minhenu i ništa nije radio a naše pare je taj kradljivac Gatrić davao tebi i njemu. Tebi je isplaćivao mjesečnu apanažu oko 500Km mjesečno za sav mandat a ti nisi ništa radio.Zato nečudi tvoj komentar!!!

 3. Kako si nam se prodao prije 3 godine, svaka ti čast!
  Toliku narcisoidnost i sujetu rijetki imaju.
  Kad se samo sjetim šta si sve obećavao kad sam skupio komšiluk kod sebe prije izbora.
  Samo jednu stvar nisi slagao. Rekao si da nećeš biti kao tvoj prethodnik. I nisi. Gori si!

  • Vrle! Šta se jediš pa i tisi bio u njegovom timu po službenoj dužnosti dok nisi dobio taban!

   • Some “tisi” se piše odvojeno! I nikada Drago nije bio u Tomaševom timu već obrnuto! Sve dok ga mali naduvenko nije izdao!!!

 4. Sto ne rece za visoku delegaciju koja predstavlja nasu opstinu na drugoj lokaciji, jeste i tu birali ko je na godisnjem pa da ode

  • E moj Vrle. Nisi ti bio sa njima, dobio si taban pa sad tako pišeš. Tablete za smirenje su dobre za tebe!

 5. Drago dijete de ti meni reci koliko godišnjeg imaš.
  Kad je trebalo da ti navlačim glasove cvrkutao si telefonom. Mjesecima pokušavam da dođem do tebe, jer si obećao da ćeš pomoći, ali si stalno na putu na godišnjem na sastanku.
  Bar mi je tako govorio onaj portir sa slike iz Češke.

 6. Evo zašto Zlatan treba biti naćelnik, dok je on na službenom putu i dogovara projekte bitne za RS i BiH.Ovaj Tomaš se prikrpio i samo smeta i blamira čitavu delegaciju. Sramota

 7. Stekao si nova iskustva kažeš?
  S obzirom na tvoju sklonost tinejdžerkama pazi da ne pokupiš još nešto!

 8. Puno bolje bi bilo da Darko nije odgovarao na prozivke. Sa ovako glupim saopštenjem ne može ga oprati ni žuta Ukrina.
  Čuj na godišnjem odmoru i to mu plaća NR Kina.

  • A to je fazon sa farbanjem Ukrine u Žuto! Sada je meni jasno zašto načelnik ćuti dok nam iz Stanara truju Ukrinu i u žuto boje. Pa to je zbog kineza i saradnje sa njima. Da i mi kažemo kako imamo žutu rijeku kao i oni! To majstore bravo!

 9. Evo opet pljuju po covjeku koji je jedini koji je nesto uradio u prnjavoru. Sramota za ove koji ga pljuju,, izgleda da ste zaboravili kako je prnjavor izgledao tokom prosle vlasti a kako sada.

  • Vidljivo je da osim kredita u ovom mandatu baš ništa nije urađeno! Gatarić je napravio vrtić, Muzičku školu, novi Crveni krst, spomenik borcima, doveo vodu u grad , asvaltirao pola grada i nije dizao kredit.

   • Nisi naveo da je mazno 2.400.000KM i to one pare što su Ilovčani, Palačkovčani i Smrtićani uplatili za vodu!Pazi da ti ne ispadnu oči ako se Gatarić nađe iza tebe!

 10. A znaju li kinezi da je načelnik na odmoru ili ih je prevario pa rekao da je došao nešto pametno da uradi za njih( npr. da ih nauči kako se zadužuje opština), kada su kesu odriješiti za ovaj put i boravak?

 11. Glasao sam za tebe ali si me razočarao u svim mogućim stvarima. Okupio si ološ oko sebe i samo sebe gledaš. Ko baš spoji vas 3 iz Prnjavora iako nemate veze jedan sa drugim u smislu posla i da vam Kina plaća odmor. Kako meni niko ne plati??

 12. Naćelniće daj reci foru i nama kako da idemo na godišnji odmor o trošku kineza? Nemoj da si cicija!

  • Ma nek odmara i uživa ,samo neka i nama kaže kako to može o tuđem trošku pa i mi da vidimo vajde.

 13. sasvim je dovoljno pogledati ovu fotografiju i ona govori sve! Malen sam, sa puno kompleksa ali zaljubljen u sebe!Bravo Vedrane za fotku!

 14. Pa izgleda da ce nam kinezi isplacivati i plate i penzije.Sada ako nemas plate ili penzije morat ces da se zalis Kinezima.

 15. Ma pusti bivšeg načelnika, mi smo birali tebe! I interesuje nas zašto zloupotrebljavaš naše povjerenje? Radiš sve suprotno od onoga što si obećao. Iz ove perspektive mislim da je kalabić bio pojam poštenja i iskrenosti!

  • Draga Milice kakav Kalabic i njegovo postenje ako se radi o nemerljivoj maloj razlici nemamo onda izbora.

 16. На одмор САМ иде ……….. а жена и дјеца код пунца на ручак…………

 17. Pa šta je sada,godišnji odmor ili službena posjeta? Nešto ne štima u priči “selfi načelnika”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*