Tomaš: Svaka odluka koja nije proizvod dogovora političkih subjekata nije dobra

Gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš kaže za ATV da optužnica protiv Milorada Dodika predstavlja napad na Republiku Srpsku.

“Treba reći da u BiH svaka odluka koja nije proizvod dogovora naroda i političkih subjekata koji ovdje žive nije dobra. U tom kontekstu osuđujem bilo šta što je nametnuto od bilo koga. Ono što sam uvjeren je da su iz do sada sličnih situacija predsjednik Dodik i SNSD su izlazili još jači i da će i sada biti tako”, kaže Tomaš.

atvbl.rs

4 Comments

  1. Tako je načelniče ali veliki dio naroda to ne smatra za ozbiljo dok ga /ako/ ne drmne u glavu nešto. Reći će da zna ali ne zna.Sreća je samo što sav zapadni svijet sigurno gubi razum kao i neki komentatori i što tonu u recesiju.

  2. Isto tako je nekada počeo rat,preglasavanjem i sl. a ključnu ulogu za početak rata odigrao je amer. ambasador (čitaj amer. Vlada) i Alija. Potpisali su svi tada u BiH sporazum da ne bude rata (Lisabonski ili Kutiljerov) u BiH ali je Alija na nagovor amer ambasadora Zimermana počeo rat.Tad je bilo oružano a ovaj put opet preko podguznih hoće da sprovedu svoje želje a svi stradaju ali nekoga to nije briga. Neće biti rata u to ne vjerujem ,to samo amer. Vlada nastoji da preko poslušnika pravi nerede,tenzije koje su na štetu svima a ne samo Srbima.Ali de ti to objasni nekom tamo koji od sreće samo kevće ne znajući da tako kevće i sam na sebe i suverenu koja to nikad nije bila osim u njihovim glavama. Sad se udružila TVBN sa izrazito antisrpskom N1 i raznim portalima pa će neko da kaže da been nije plaćenička izdajnička natovizija.To samo sebi mogu da govore.TVBN kao medij je najveća nesreća srpskom narodu od rata na ovamo pa nije čudno što je srpski neprijatelji podržavaju.Na onim muzičkim željama najviše pišu oni iz studija beena preko vibera pa stavljaju zastave tuđih država da neuki narod misli “vidiš ti pa beenu našemu hahaha pišu “odsvaklen” ne znajući da to oni sami iz studija pišu kao i na njihovom portalu.Jednom su se shebali pa sve one zastave na viberu pobrkali pa umjesto hrvatske zastave stavili srpsku, npr ide tekst Pozdrav iz Zagreba (možeš misliti) a zastava Srbije…. Naravno da uopšte ne pratim been ali sam to vidio u jednom trenutku u jednom restoranu.Been jeste natoizdajnička Tv i ima podršku svih srpskih neprijatelja.

      • Svaki imalo normalan Srbin mrzi tu natoviziju i ne svaki normalan Srbin već i svaki normalan pripadnik drugog naroda. Ti da si pametan i ti je ne bi gledao ali je gledaš jer se nadaš propasti srpskog naroda kao da bi tvom narodu tada bilo bolje ali srpski narod neće nikako da nestane prije će tvoj da nestane. Nemaš pojma šta je sprovođenje svjetske agende koja ne poznaje narode već ih samo koristi.Kako da znaš kad si običan kretenski šizofrenik.Što na umu tebi to je odmah na drumu. Uopšte ne gledam TVBN ,jeste,istina je da to ne volim i kažem zašto ih ne volim.Oni svjesno i nesvjesno sprovode satanističku svjetsku agendu ne zbog Dodika kako ti misliš. No,o tom potom.vidjećeš i ti kad ti đavo dođe po svoje.Samo nepismeni i psihopate gledaju i umno svršavaju na TVBN,N1, FTV i moge druge koje ih lažu i čine mirnima u siromaštvu ,tako se i ti tješiš do kraja tvog pasjeg jadnog života. Tebi se samo čini da si normalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*