Tomaš posjetio poslovni objekat pekare “Cvijeta” u Prnjavoru (VIDEO)

Pekara „Cvijeta“ Prnjavor izgradnjom novog poslovnog objekta u industrijskoj zoni Vijaka, stvorila je preduslove za povećanje obima proizvodnje i kvaliteta proizvoda. Objekat je vrijednosti preko 2 miliona KM i izgrađen je za 6 mjeseci.

Pekara „Cvijeta“, od osnivanja do danas, uvijek je bila društveno odgovorna kompanija spremna da pomogne, ali i svojevrsni brend naše zajednice.

Ovo je pravi primjer saradnje privatnog sektora, republičkih institucija, konkretno Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede kroz pomoć u nabavci opreme, i lokalne zajednice kroz povoljnu cijenu zemljišta, gdje je, u kratkom roku izgrađen ovaj objekat i stvorena dalja razvojna šansa.

Takođe, ovo je primjer kako se iz jedne porodične firme, kao rezultat predanog i odgovornog rada, može razviti ozbiljan i odgovoran biznis. Ovdje je uloženo mnogo znanja, energije, truda i rada. Grad Prnjavor zahvaljujući firmama kakva je Pekara “Cvijeta” poslednjih godina posebno napreduje i razvija se.

Pekara „Cvijeta“ Prnjavor trenutno ima 65 radnika, a na obavljanju prakse angažovali su i 10 učenika, prehrambenih tehničara, iz Centra srednjih škola „Ivo Andrić“ Prnjavor.

TV K3 / SRNA

5 Comments

  1. Ti si ekspert i za uticaj mjesečevih mijena na pubertet žutih mrava i za metabolizam kod bubašvanba ali sa dobrom nadoknadom.

  2. pekarski proizvodi su jedni od najstetnijih za ljudski organizam i vecina bolesti modernog doba usko su vezane sa konzumacijom pekarskih proizvoda

  3. Da svi smo primjetili da nazalost burek vise nije ono sto je bio nekad.
    A i ta spomenuta tranzicija trzista u prnjavoru ce ici tesko jer se narod nucio na luksuz npr. da hleb bude izrezan upakovan itd. Od svih prodavnica u gradu to bi moglo samo mozda u velikoj fortuni funkcionisati jer za to treba imati veliki broj kupaca a naravno i mesto za peci. Svaka prodavnica bi bila ujedno i mini pekara smrznutih proizvoda a to povlaci sa sobom dodavanje drugih aditiva tijestu u proizvodnji itd, komoru za smrznutu robu u svakoj prodavnici itd…Lepi dobri rucno pravljeni burek postace luksuz i delikates proizvod

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*