16 Comments

 1. Teslicu, nisi dobro upucen kandidat bi trrbao biti Petrovic a ne Jenic samim tim sto je Petrovic mnogo elokventniji, kao vrstan bankar ekonomski potkovaniji, poljoprivredni fakultet zavrsio, vise jezika govori stranacki odan sto je i gospodin Vasic prrpoznao poznavalac svjetskih desavanja i vizionar za bolje sutra. Sama anketa u njegovom selu ide debelo u njegovu korist za razliku od Jenica ili bilo koga drugog kandidata omladine SDS-a.

 2. Šuška se će Aleksić ili Petrović biti protiv kandidati Drkiću !

  Ne znam ko će ga više razvaliti na izborima, a odbornicima da ne pričam razvalice ih mladi SDS neće im pomoći ni Klempo kao nosilac liste.

 3. Naravno, svako napustanje sale nije bas primjereno, a posebno ne onda ako se kritikuje odluka koja je donesena poslije napustanja sjednice. Ali, gospodine predsjednice Tomas, morate primiti konstruktivnu kritiku SDS-ovog poslanika Sikanjica koji je konstruktivno kritikovao netransparentnost budzeta koji se odnosi na asvaltiranje puteva. Ne kaze se “za asvaltiranje puteva toliko i toliko”, korektno bi bilo da su se konkretno navele dionice koje se planiraju asvaltirati i sredstva namijenjena za to. Ovako, svako moze tumaciti kako hoce. Niko ne zna koje dionice, planirana sredstava i slicno. To u svakome budi sumnju u mogucu mahinaciju.

  • Ma šta ima načelnik da se obazire na kritike političke prostitutke koja je izmjenjala sve postojeće stranke u Prnjavoru. Do juče je načelniku lizao du@e i fizički nasrtao kao ker na odbornike SDS sa kojim sada sjedi. Kakav je to karakter i čovjek? Sigurno ne neko koga bi narod i načelnik trebao slušati.

   • Preletacevicu@, ti si u svom komentaru i previse lican, ali kazimo da je sve tako kako ti kazes. Znaci li to da takav covjek ne smije biti nikada u pravu? Poslusaj pazljivo sta on kaze. On govori o ne transparentnosti budzeta. Nije valjda da se u buzetu moze navesti “za sanaciju i asvaltiranje puteva, toliko i toliko novca”. Sanaciju i asvaltiranje kojih puteva?
    Ovako rasporedjivanje budzeta, ostavlja veliki prostor mahinacijama.
    Slozices se, zar ne?

 4. Slusam ovog Tomaša i sada mi je jasno zašto ga zovu Pinokio! Mrtav ladan laže(dobro proguta knedlu prije toga) kako je Jenjic i prosla vlast pare sa dionice puta usmjerila negdje drugo! Pa gospodine Pinokio , taj pravac je Regionalni put i lokalna vlast uopšte ne održava tu dionicu niti u nju može da ulaže, to je bila i ostala obaveza Puteva RS koje vodi tvoja crvena banda, tako da profesor Jenjic a i prošla vlast nisu mogli usmjeriti pare negdje drugo.Bivši načelnik kada je god javno kritikovao izostanak aktivnosti na toj dionici RTRS ga je napadala da je protiv izgradnjre AP, a što nema veze sa vezom.A koliko je bio u pravu najbolje govori činjenica da ni do dana današnjeg niste ništa uradili. E moj sine Pinokio nos ce ti porasti zbog toliko laži!

  • Poslije zbivanja u Teslicu u vezi sa opozivom načelnika svima je jasno kako su Tomaš a i ostali kandidati SNSDa na prošlim lokalnim izborima došli do pobjede! KRAĐOM i to bezočnom. Samo Milicevic vas je razotkrio i pokazao javnosti kako mjenjate glasačke vrece i to sve uz pomoc policije!
   Sada kad Jenjic bude kandidat to vam nece proci! Narod srpski ne podrzava lopove i NATO izdajnike.Merhaba asker!

 5. Postovani nacelnice!
  Molim Vas da se u sledecem obracanju javnosti izjasnite odnosno da nas obavestite GDJE SU NOVCI OD POREZA koji je trebao biti naplacen od loto dobitnika. Gdje su ti novci zavrsili konacno?

 6. On našao pričati ko je bio na ratištu a ko ne, najveći dezerteri sjede sa njim u stranci !
  Ostaće upamćeno da je Tomaš odbio ovaj prijedlog samo što je došao sa druge strane, i opet dijeli narod i borce.

  I mrtvog se komadanta Pepe boje !

 7. Ma pustite Jenica sve ce vas da pomete mladani Petrovic Milan. Rszvalit ce Tomasa za 2000 glasova. Skola je to gospodina Vasica.

  • Vrle to su tvoje želje! Mladi su pa vidjećemo na izborima. Milan je dosta jeo pašteta! Možda samo bude većeg stomaka!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*