Tomaš: Novac od poreza na glavni loto dobitak ići će za novu sportsku dvoranu

Septembra 2019. godine u Prnjavor je stigla loto premija vrijedna čak 1.650.000 evra, a tiket je uplaćen upravo u ovoj opštini.

Opština Prnjavor zatražila je da se lokalnoj zajednici na ime poreza za glavni dobitak i uplaćenog tiketa na njenom području isplati porez, a prilikom posjete prnjavroskom Odbojkaškom klubu “Ukrina”, načelnik Darko Tomaš je na pitanje novinara da li će prnjavorski sportisti još dugo čekati na novu sprotsku dvoranu, rekao da neće i da će sredstva od poreza biti namijenjena za novu dvoranu.

“Sredstva koja će opština u narendih nekoliko mjeseci naplatiti od strane Lutrije Republike Srpske, a to je iznos od oko million i sto hiljada konvertibilnih maraka, biće upotrebljena za izgradnju nove sportske dvorane”, rekao je Tomaš.

TV K3

8 Comments

 1. Hahahhaha biće para kad bude?
  Jesi opet našao neki papir iz ministarstva na parkingu kako će nam stići pare od loto dobitka?
  Već ste podijelili između sebe a njih nigdje.
  Biće pare al jednog ponedjeljka.

 2. U petak ce da nadju opet neko resenje na parkingu kad ce pare da budu prebacene …
  Ako pobijedi na izborima onda ce biti kao sa domom kulture, ako pak izgubi uvek ce pricati kako bi on da je pobjedio na izborima i da je dobio porez za loto dobitak eto on zelio da napravi halu.
  ALI AJD DA SE MANEMO ZAJEBANCIJE:
  Gdje su pare?
  Ako pripadaju Prnjavoru sto vec nisu stigle to je bilo jos 2019…
  I da se nikad nije saznalo ko je dobio toliku lovu a cuti?

 3. Poštovani gospodine Tomaš molimo Vas da prestanete da zloupotrebljavate funkciju jer Vam je istekao manda. Izborni zakon ne poznaje institucije vršioca dužnosti načelnika mandat Vam je istekao tačno na dan kada ste preuzeli certifikat CIK. Ovkvim ponašanjem dajete samo do znanja da ste običan manipulator.

 4. Pitaj načelnika Gradiške kako se gradi sportska dvorana kada ne znaš sam. A ruševine od gradskih ulica o kojima ti se trubi mjesecima ne vidiš i nećeš da ih vidiš. Zapitaj se prvi ti a onda i svi ostali nadležni za ovo pitanje kakvu sliku gradske ulice šalju ljudima koji ih koriste i kakvu poruku šaljete vi u gradskoj upravi svojim odnosom prema ovom problemu. Nema više smisla ista pitanja i probleme potencirati kada ti a ni tvoji saradnici nemate svijest šta bi trebalo da budu investicijski prioriteti. Pametnom je jasno a Prnjavor je godinama grad iz kojeg se odlazi i koji ostaje bez mladih obrazovanih radno aktivnih ljudi. Zapitajte se u gradskoj upravi zašto je to tako ili vas ni to ne interesuje! Vi ćete da pravite sportsku dvoranu u gradu koji je već sada poluprazan!

 5. Hahhaa jos nema para ni u naznakama od lota a ovaj ih vec kako vidim potrosio. Vise od godina dana od tog lota a pare se vise nigdje ne pominju ali sto ne baciti kost narodu pa nek glodje.
  zao mi covjeka zadnjih 20 dana se rastocio jadan na sve strane valja obecati kule i vile.

  • Da je tebi nešto veliko bila bi zadovoljna i nikog nebi kudila esdeesovačo jesi i ti svojevremeno radila u “Glažu” ?

  • Polako sa tu kost i glodanje, to je rezervisano za Darkino kerče Žunu! Fifufifu…Žuna,Žuna gdje si se zavukao?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*