Tomaš ne smije na TV duel sa Aleksićem pa smišlja neistine

Jako nam je žao što kandidat SNSD-a za načelnika opštine nije imao hrabrosti da izađe na televizijski duel i odgovori na mnoga pitanja koja se tiču načina rada, odnosno nerada opštinske uprave u prethodne četiri godine.

Večeras gospodin Tomaš gostuje na TV К3. Prema informacijama koje smo dobili od ljudi bliskih njemu za večerašnju emisiju se priprema predstava o navodnom haosu u našoj stranci, obogaćena izmišljenim porukama i prepiskama sa ljudima iz SDS-a koji mu pružaju podršku. Da li će se to stvarno desiti, vidjećemo uskoro, ali želimo da obavijestimo javnost i naše glasače da ne nasjedaju na tako nešto. Izgovaranje neistina i davanje praznih obećanja je očigledno postala praksa za gospodina Tomaša, ali narod je to prepoznao i to smo vidjeli i čuli u svakom dijelu naše opštine.

Naš novi pristup politici i nove ideje imaju veliku podršku naših sugrađana bez obzira na to kojoj političkoj opciji pripadaju.

Pozivamo stanovnike opštine Prnjavor da izađu na izbore i daju glas za promjene, za novi Prnjavor.

OO SDS Prnjavor

13 Comments

 1. Kako odgovoriti na pitanje o tolikom kriminalu i pranju para na opstini prnjavor npr kruzni tok 1i2 realno bi kostali po 300.000 a vlast opra preko milion krpaza mostica na vijaci 300.000km 3 nova da se naprave.pola grada su nam tajkuni pokupovali uz pomoc opstinske vlasti koji su im olaksali papirologiju dok mi ni za obicni objekat nemozemo dobiti papire.nije ovo lako odbraniti i potpuno razumijem trenutnog nevinog nacelnika

 2. Koliko plaća Nemanja dnevnice za tipkanje po internetu?

  U SDSu se uvijek znalo koliko ko dobija

 3. …i doćjeće vrijeme i doćjeće čoek..i ličječe na goveče na gulaš u kanzervu od podravke..i pričjače u izbornu kanpanju a naša reprezentacija izgubješe u fudbal na penal od nekiju budala,vrijeme suvo od sutra suvlje, pođeđeđe najsuvlje.laka i stabilna vam noć.

 4. Zna Nemanja Vasić koga gura za načelnika!
  Milana Aleksiću idemo do načelničke fotelje!!
  P.S
  Jedino mi je žao Daria Vlajića! Dobar momak niko ga ne gura, gledaju samo Đukanovića kako da guraju što zarađuje na momcima sa sela što im napravi papire, odvede u Njemačku da rade u sumljivim firmama. Na to sve stavi 2500,3000 eura u džep.

 5. Е мој сине, тек сад видим колико си глуп кад овако нешто можеш изјавити.

  Имаш ти среће што Томаш није хтио да иде на дуел са тобом, јер не знаш поштено саставати двије простопроширене реченице.

  Сажвакао би те Томаш у дуелу, вртиш три реченице и мрмљаш као да ниси макео из своје Дренове, причаш о доmаћинству, поштењу а Миладин Станић ти финанисра кампању.
  Кад буде 4000 разлике, одмах у понедјељак прво узми професора Српског језика па са њим крени од основа изговора па за 4 година можда успијеш неко говедо убједити да гласа за тебе!

  • „Prosvjetni radniče“, ko koga i da li finansira nema nikakve veze sa tim zašto Kratki nije smio na duel. On bi pojeo nekoga, sazvakao? Krivonogi jahač burića.
   Taj što voli da jede druge neka jedan mandat ili Lilo koji period posveti spašavanju neke firme, bilo koje, a mnogo ih je koje ste upropastili i privatizovali, pokrali i pare iznijeli iz Republike Srpske.
   Nakon toga, neka dodje ponovo u opštinu i vrati pola duga iste, bez da prepakuje kredite, i onda moze da se diči diplomom.
   Do tad mozete samo vi, dupelisci, da mu drzite nazovi nivo i uvlacite se ne bi li dobili posao i to na mjesto za koje niti ste kompetentni niti sposobni da radite.
   Ima bar 10 krupnih stvari zbog kojih se Kratki nije pojavio na duelu (sa Gatarićem jeste) a to dobro zna i on a i vi uvlakači.
   Vi, sektaši, najgori ste virus i najgora nepogoda koja je pogodila Rep.Srpsku i ovaj jadni narod. Lazne patriote, kradljivci, budzetski korisnici, biznismeni, tajkuni, Nikolići, Tomaši, sve moj do mojega…

  • BAš ti je Tomaš neki retoričar, kada govori ide: riječ-poštapalica, riječ-poštapalica….

   • „I onooooo štooo zelim reeeći…
    I ono što zelim istaaaaći,
    I onoooo što je bitno…”
    Pa onda malo žvakne Kratki Kredit Načelnik da dodje do daha, ljudina je to, treba to izmoći sveeee… 🙂 🙂 🙂
    Veliki govornik a ne smije na duel…
    P…..a…

 6. Usrao se Kratki, morao bi odgovarati na pitanja na koja nema odgovore, zato izbjegava duel.
  Ako si tako siguran u sebe, Kratki, zašto ne izadje na duel ovom deliji?
  Vuna, nisu to tvoji klimači glavom.
  Pomešće te narod u nedelju, Kredit Načelniče!

  • Vrle! Kratki je Nemanja! Darko će pobijediti! Ispostaviće se da su dobro uradili što su te nizvodu pustili!!

  • RE:Marko, ako je toliko dobar ovaj tvoj iz Drenove… Vodi ga onda kuci nek ti kosi travu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*