Tomaš: Gdje je “medijski mrak” kad se opozicionari “ne gase”!?

Član Predsjedništva SNSD-a Darko Tomaš izjavio je Srni da je opozicija u Republici Srpskoj protestovala protiv navodnog gašenja jedne televizije koja je toliko “ugašena” da je uživo prenosila protest i emitovala ga u cijeloj Republici.

Tomaš je upitao gdje je “medijski mrak”, kada se opozicionari se “ne gase”. “Non-stop su na svim medijima. Da je mrak njihove bi izjave mogli da vidimo samo u kupusnom listu, a ne po svim mogućim portalima, televizijskim i radio kanalima”, naglasio je Tomaš.

On je rekao da izgleda da je u ovom slučaju protest bio i sredstvo i cilj sam po sebi, jer ako mitinguju i protestuju onda djeluje da nešto rade.

“Šta bi, recimo, /gradonačelnik Banjaluke Draško/ Stanivuković mogao upisati u raspored svojih aktivnosti da nije takvih stvari”, upitao je Tomaš.

On je naglasio da je opozicija uvela priču o kiseoniku, da bi pojačali efekat, dok istu priču o kriminalu i korupciji javnost u Srpskoj sluša godinama, kao što su nekad pričali da neće biti penzija i plata i plašili narod.

“U svakom slučaju, svojevremeno, pred mnogo više ljudi nego što ih je bilo danas Jelena Trivić i Stanivuković su se odrekli mandata u Narodnoj skupštini, a onda sjeli u poslaničke klupe, a Vukota Govedarica se samoproglasio predsjednikom”, podsjetio je Tomaš.

On je istakao da se “na današnjem skupu vidjelo još par čuda – da Gorana Selaka i Nenada Nešića ne vole slušati oni koje su doveli na skup, kao i da je Draško ljut jer nije dobio najveći aplauz”.

“Šta reći o Mirku Šaroviću, najstarijem od narečenih, koji čita zahtjeve jer ne umije da se obrati? Sve u svemu, već viđeno”, zaključio je Tomaš.

SRNA

16 Comments

 1. Živjeli “prnjaorski” ratni profiteri.Bez dileme vode ovo malo naroda u propast.Tj.već je kasno.Oni najbolji su već u EU i neće se nikad vratiti.Prnjavor poluprazan a okolna sela pusta.

 2. Добро је,нек није горе,кад буде горе онда није добро says:

  Молим Скупштинску Већину да не ради ништа па ни оно што може без начелника да бисмо показали народу да треба да гласају за СДС и ПДП да се и ми још опаримо јер нисмо одавно,истина је да иамо милиона али хоћемо још.
  Нека Томаш дође у Бијељину у Тврђаву СДСа и ПДПа да види како се вијори Застава Босне и Херцеговине али зато што Опозиција зна да је нама само живот са нашом браћом Бошњацима и Хрватима и осталима. Мени нема ништа драже него кад видим тако нешто јер и наши бошњаци и Хрвати су били у покрету Чича Драже. Мало ми је мутно јер су нам ушли Црвени у СДС и ПДП, онај Нешић,Радовић,Селак….али можемо и њих преобратити у Чиче.
  Зашто ја немам сигнал најсрпскије ТВ БН америчког диупелисца директора те најсрспкије ТВ ! Не интересује ме ако тако мора ја ћу га направити за 10 дана ако га не буде било! Да ми неко ,било ко тачно објасно што је укинуто кад све може на дизел да тако кажем а ТВ БН не може? Живјела наша једина отаџбина Босна и Херцеговина !

 3. Ne guraj nos u tudje dvorište nego gledaj da uradiš nešto za gradjane Opštine i u godini koja nije izborna!

  • Добро је нек није горе,кад буде горе није добро says:

   Драже ми је америчко и бошњачко гффно него такви Срби из Власти !

 4. Načelnik je od bahatog, baljanskog kabadahije, koji je glumio i opštinu i vlast, postao obična seoska vračara i tračara, Načelniče, hoćete li, konačno, uraditi od koristi za ovaj napaćeni Narod, šta je sa igralištem na Vijaci, objavite javno prohekat kružnog toka na Vijaci?

  • добро је нек није горе,кад буде горе није добро says:

   Игралиште је у домену нашег главног града Сарајева,господине гласајте за СДС и за ПДП па ћеш га добити. Селам Алејкум

 5. Vidi se da se iz Prnjavora vise ne salje kao mekad velika količina novca velikom Baji i njegovim kumovima sto je posljedica nove skupštinska većine.ovom prilikom im se zahvaljujem i zelim da nastave samo tako dalje. Jedino naravno mracno lice jest ovaj propali nacelnik i trenutno sav mrak u ovoj lokalnoj zajednici polazi iz njegove nesposobnosti.

 6. Znamo da je frka! Počelo se razmotavati klupko kriminala u zdrvstvu! Poslovni prostor u Trebinju je samo vrh ledenoga brijega!

 7. Slazem se, Nacelnice.
  Kakav medijski mrak kada opozicija smije i da komentarise rad vlasti i da izadje na ulicu.
  Vidimo da kod nas, u nasoj opstini, vlast sve radi sjajno, opozicija se ne buni, vi i dalje vedrite i oblacite, pa je sve milina.

  Samo jako, Nacelnice!

 8. Čujem da Vukan ide u Austriju u vezi nekih stanova, da se preispita čiji su i kako su kupiti!

 9. Citam na Bn portalu oglasava se i nasa,, ojero ” dijaspora a vezano za najavu odrzanog mitinga. I nista cudno dok ne uocih satnicu kad 90 % dijasporaca tipka poruke. Sve poslano je u periodu od 23 h pa do 04 h. Nije valjda da tad dolazite s posla i u 04 odlazite na isti.. Nista bitno al ‘ pomalo zalosno..

 10. Nacelnice, zasto ove godine nema ni kamenčića posipnog materijala na puteve, svi se vi bavite “visokom” politikom, a za obicnog coveka vas boli briga, naravno ovo nije izborna godina, dogodine cete ici po selima i prodavati narodu maglu.

  • @Obicni gradjanin.20 godina dobijete koji kubik kamena i glasate za vlast zbog toga.Sto ne trazite da vam se put prosiri asfaltira ma ne vas interesuje koji kamencic pa zato uvijek imate to sto imate. Kakav narod takva vlast posteno pa ko koga zajebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*