Gimnazija Prnjavor: Svečana dodjela diploma maturantima

Činjenica da je svečana dodjela diploma maturantima zbog epidemiološke situacije ove godine upriličena u prostorijama škole, nije umanjila veličinu ovog trenutka. Maturanti dva odjeljenja opšteg i jednog odjeljenja računarsko-informatičkog smjera, njih ukupno 59, završili su svoje gimnazijsko školovanje.

Direktorica Škole, Ljubinka Stanić, obratila se svim učenicima završnog razreda kako bi im čestitala, poželjela puno sreće i uspjeha u nastavku školovanja, te uručila zaslužene diplome i poklone najboljim maturantima.

Diploma učeniku generacije uručena je Marku Grabasu, učeniku IV3 računarsko-informatičkog smjera, zajedno sa diplomom „Vuk Karadžić“ i prikladnim poklonom.

Nastavničko vijeće je pohvalilo i Markovu koleginicu iz odjeljenja, Vesnu Novaković, za odličan uspjeh, primjerno vladanje i promovisanje aktivizma mladih u školi i lokalnoj zajednici, a učenicu IV2 opšteg smjera, Sadetu Ćuran, za odličan uspjeh, primjerno vladanje i pozitivno djelovanje u odjeljenju.

Odjeljenje IV1 opšteg smjera je pohvaljeno zbog primjernog vladanja, malog broja izostanaka, odgovornog ponašanja u izvršavanju školskih obaveza i međusobne kolegijalnosti, humanosti i podrške.

Nakon govora direktorice Škole i podjele diploma i poklona za učenike koji su se istakli svojim trudom, radom i zalaganjem, te primjernim vladanjem, uslijedila je svečana dodjela diploma.

Maturantima su diplome uručili profesori koji su ih pratili tokom njihovog četverogodišnjeg školovanja, njihove odjeljenjske starješine. Profesorica Ivana Blagojević, profesor Duško Radonić i profesorica Mirjana Sarić iskoristili su ovu priliku da se oproste sa svojim đacima i požele im sve najbolje u njihovom daljem životu.

Gimnazija Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*