Sutra premijera dokumentarnog filma “KANDILJI”

U programu Radio Prnjavora u 13 časova govorićemo o dokumentarnom filmu ”KANDILJI – 220 GODINA GRADSKE DŽAMIJE”, koji svoju premijeru ima sutra, 24.jula u prnjavorskom Centru za kulturu sa početkom u 20 časova.

Naš sagovornik u studiju je autor dokumentarnog filma, Adnan Selimović koji skromno ističe da ovo možda nije najbolji, ali jeste njegov najdraži film, jer je prvi u nizu. Selimović ističe da je ovo film o uspomenama, o stvarnosti, o budućnosti. Film o emociji.

Kako je nastala ideja za realizaciju ovog dokumentarnog filma, koliko je trajalo snimanje, ko je mlada ekipa koja je pored Adnana Selimovića radila na njegovom dokumentarnom prvencu, saznaćete ako budete bili sa nama u programu Radio Prnjavora u 13 časova na 99,10 FM kao i na internetu  klikom na ovaj link: http://prnjavorlive.info/popup/
Sa Selimovićem je razgovarala Jovana Tošić.

Reprizno emitovanje u 15 časova.

/prnjavorlive.info/

4 Comments

  1. Ovi iz Fedearacije hinjski i sistematski rade!! Srbi sve dozvoljavaju! Nemamo mi nikakve veze sa ovim dokumentarnim filmom. jedino je Meketalo zadavoljan pon radi za njih!! Nije se desio genocid u Srebrenici!!!

    • U Sarajevu nisu rusili crkve ko sto su neki u manjem entitetu dzamije. I u najvecoj sarajevskoj zabiti ima vise tolerancije nego u citavom “srBskom svetu” skupa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*