Sutra 40. redovna sjednica SO Prnjavor

Odbornici Skupštine opštine Prnjavor će u srijedu, 16. decembra, na 40. redovnoj sjednici raspravljati o 8 tačaka dnevnog reda.

Na dnevnom redu će se naći prijedlog Odluke o usvajanju budžeta opštine Prnjavor za 2016. godinu, prijedlog Odluke o izvršenju budžeta opštine Prnjavor za 2016. godinu, prijedlog Odluke o pristupanju izradi izmjene i dopune dijela Regulacionog plana poslovno-turističke zone „Vijaka“ (izmjena i dopuna I), prijedlog Odluke o pristupanju izradi izmjene i dopune dijela Regulacionog plana „Jelšingrad“ (izmjena i dopuna V), kao i prijedlog Odluke o vrijednosti boda za plaćanje komunalne naknade za 2016. godinu.

Odbornici lokalne skupštine raspravljaće i o nacrtu Odluke o usvajanju Lokalnog ekološkog akcionog plana za opštinu Prnjavor za period od 2015. do 2020. godine, prijedlogu Programa rada Skupštine opštine Prnjavor za 2016. godinu, te o Informaciji o stanju u oblasti osnovnog obrazovanja i vaspitanja, srednjeg obrazovanja, predškolskim ustanovama i ustanovama za kulturu na području opštine Prnjavor.

opstinaprnjavor.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*