SUBVENCIJA KOMUNALNE TAKSE: Opština Prnjavor će pomoći ugostiteljima

Opština Prnjavor će pomoći ugostiteljima putem subvencije komunalne takse za isticanje poslovnog imena, komunalne naknade i troškova zakupa javnih površina.

Saopšteno je ovo nakon današnjeg sastanka načelnika ove opštine Darka Tomaša sa ugostiteljima sa područja ove lokalne zajednice.

U saopštenju se navodi i zaključak da će lokalna zajednica pružiti potrebnu pomoć privredi i prilikom plaćanja drugih troškova poslovanja, posebno kod prolongiranja obaveza prema bankama.

Na sastanku sa ugostiteljima izražena je puna podrška sprovođenju epidemioloških mjera s ciljem zaštite zdravlja stanovništva i stav da lokalnim zajednicama treba ostaviti mogućnost uticaja na pojedine mjere u zavisnosti od trenutne epidemiološke situacije.

Konstatovano je da trenutna situacija u opštini Prnjavor, kada je riječ o broju novih zaraženih lica virusom korona, nije alarmantna.

srpskainfo.com

3 Comments

  1. Zasto pomoci ? Ba sunce ti jebem fiskalnog racuna osim u Tocku nigdje ne mozes dobiti ni za lijeka i njima treba pomoci….hapsi to sunce vam jebe..

  2. A jest Mico legenda podbuno,vidi se da je negdje dero sinoc hahahahahah,ili je vario.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*