Štrpci: U toku završni radovi na asfalitranju puta

Nakon što je prošle godine završen autoput koji prolazi kroz Prnjavor, na red je došla i sanacija puteva koji su bili od značaja tokom izgradnje autoputa. U Štrpcima su u toku zvršni radovi na asfaltiranju puta od Stare uprave do Glogovca u dužini od 2 kilometra i 100 metara.

“Moja velika zahvalnost JP “Autoputevi RS” i njihovm rukovodstvu, s obzirom da oni finasiraju rekonstrukciju ovog puta. Ono što je činjenica, jeste da je gradnja autoputa njaveći projekat na teritoriji naše opštine”, kaže načelnik opštine Prnjavora, Darko Tomaš.

Mještani jedne od najvećih mjesnih zajednica u Prnjavoru, ne kriju zadvoljstvo što su radovi u samoj završnici. Kako kažu dosta je bilo oštećenja tokom izgradnje autoputa, ali će sada ponovo dobiti novi put u svom selu.

“Ovaj put od velikog je značaja za nas mještane, ali i opštine koje se vežu za naše selo i ovaj put”, kaže mještanin Slobodan Vrhovac.

Mještatnin Dario Habijanec, ističe da je put bio u katastroflnom stanju, te da je zahvaljujći lokalnoj zajednicu i načelniku taj problem rješen.

U narednoj godini nastaviće se sanacija i drugih puteva, koji su bili od velikog značaja  tokom izgradnje autoputa 9. januar.

“Prije svega u mjesnoj zajednici Drenova, Crkvina, Vijačani, te od Kojinog Hana do Čivčija. Moram reći da je ovo jedan od najboljih dokaza, kad dobro sarađuju opštinska i republička vlast”, dodaje Tomaš.

Rekonstrukciju puta u Štrpcima finansirali su Autoputevi RS.

(TV K3)

Da li smatrate da se sjednice SO Prnjavor trebaju prenositi uživo preko interneta?

  • Da (84%, 1,732 glasova)
  • Ne (16%, 335 glasova)

Ukupno glasova: 2,067

Loading ... Loading ...

5 Comments

  1. NEŠTO NE ŠTIMA NEMA ŠEFA KLUBA MIKIĆA NA DANIMA ŠTRBAČKOG PRELA PETKOM…………..SREĆNA NOVA GODINA

  2. Istina je da su ovi radovi dogovoreni jos za vrijeme Gataricevog mandata.A rezultat su njegove borbe za interes mjestana u MZ gdje je izgradnja autoputa dovela do ostecenja puteva. Tomas i SNSD nastavljaju sa jeftinom propagandom!

  3. Ko je ovde lud?? Tomaš se zahvaljuje Autiputevima što su finansirali komplet radove a ovaj mali se zahvaljuje Tomašu što je riješio problem. Pa do koje mjere ide poltronstvo???

  4. Томаш наставља са великом акцијом “Китимо се туђим перјем”. Најавио Гатарић, договорио Немања Васић, одрадили “Аутопутеви”. Не знам шта је његова заслуга у том послу. Осим да се шетка са кадровима и даје изјаве.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*