Stravična smrt pod “golfom”

Đorđe Bijelić - Foto Fejsbuk / Prnjavorski vatrogasci u akciji

Prnjavor oplakuje 22-godišnjeg Đorđa Bijelića, prema kojem je život bio okrutan. Nastradao oko tri časa iza ponoći kada se vraćao kući iz kafića.

PRNjAVOR oplakuje 22-godišnjeg Đorđa Bijelića, iz Kremne, čiji je život ugašen za volanom “golfa” na putu do kuće u Kremni. Iz policije su naveli da se nesreća dogodila u subotu rano ujutro na regionalnom putu Prnjavor – Stanari, u zaseoku Lužani, kada je vozilo kojim je upravljao Đ. B. pod još nerasvetljenim okolnostima sletelo s puta.

Uviđaj su izvršili policijski službenici PS Prnjavor, a o svemu je obavešten dežurni tužilac OJT.

Đorđe je oko tri časa iza ponoći iz prnjavorskog kafića prvi sa više drugara krenuo kući. Svako sa svojim vozilom. Na putu za Kremnu, u Lužanima, uočili su njegov prevrnuti automobil u jarku.

“Novosti” saznaju da je prizor sa mesta tragedije bio zastrašujući. Automobil u jarku bio je na krovu, dok je nesrećni mladić ispao gornjim delom tela, do pola stomaka. Nije mu bilo spasa.

– Medicinska ekipa je stigla ubrzo posle policije i vatrogasaca, ali je samo mogla da konstatuje smrt mladića. Međutim, to je potrajalo, pošto su vatrogasci tek uz pomoć dizalice uspeli da izvuku telo. Mladić je očito u teškim mukama izdahnuo. Nije mu se dalo ni da bar ispadne ili da ostane u vozilu, nego su ga vrata na pola tela priklještila. Duže od sata je bio u tom položaju i nije davao znake života – rekao nam je izvor upućen u ovu nesreću.

Đorđe je važio za izuzetno vrednog majstora za laserskom mašinom u jednoj prnjavorskoj izvoznoj firmi, dobrog igrača malog fudbala, a pre svega za dobrog i omiljenog čoveka.

– Ostaće nam u najlepšoj uspomeni. Ali, i kao osoba kojoj životna sudbina nimalo nije bila naklonjena. Bio je jedinac, dete razvedenih roditelja. Majka se preudala i otišla u Austriju, a otac mu se potom obesio. Nedavno mu je, nakon dede, umrla i baka sa očeve strane, koji su odmalena brinuli o njemu. Tako da je praktično ostao sam, pogotovo nakon što mu je pukla emotivna veza – kazuju nam poznavaoci nastradalog Đorđa.

Nedavno je kupio i noviji automobil, u kojem je, nažalost, u 22. godini zauvek otišao sa ovog sveta, koji kao i sami prst sudbine, očito, prema njemu nimalo nije bio fer.

SAHRANA

SAHRANA Đorđa Bijelića zakazana je za danas, 20. maj, na kremljanskom groblju Podljubić, trećeg dana od njegove pogibije. Čekao se dolazak njegove majke iz Austrije.

Ninko Đurić – Večerenje novosti

4 Comments

  1. Počivaj u miru dobri druže! Kada se već dogodila tragedija, a da se ne bi sjekao automobil, angažovana je dizalica da bi se izvuklo tijelo. Tako je sve bilo. Uvijek ćemo te se rado ali sa golemom tugom sjećati.

  2. Ljudi nemojte da pišete gluposti kada ne znate o čemu se radi. Kao neko ko je bio na licu mjesta, kao brat njegov, vam kažem ne komentarišite ono što ne znate. Pola ovoga nije istina. Učinite uslugu njegovoj porodici i prijateljima i prestanite sa ovim. Ako je nešto nejasno zna se ko je bio tu u to vrijeme, obratite se nama, pa ćete čuti istinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*