STRAVIČAN SUDAR MOTORA I AUTOMOBILA: Dvotočkaš završio u njivi, motociklistima polomljene noge (FOTO)

DVOJE motociklista, muškarac i žena, sa teškim prelomom nogu i drugim povredama u saobraćajnoj nesreći, odnosno sudaru sa automobilom, kod Prnjavora, završili su na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, saznaju “Novosti”.

Iz Policijske uprave Banjaluka sa saopštili da su izvršili uviđaj na licu mesta saobraćajne nezgode koja se dogodila, u nedelju oko 12,50, na magistralnom putu Prnjavor-Klašnice u mestu Lišnja.

– U nesreći su učestvovali lice inicijala A.Z. iz Prnjavora sa putničkim automobilom marke “Opel Vektra” i lice D.Đ. iz Doboja sa motociklom marke “Honda”, koje je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobilo teške telesne povrede, kao i suvozač koji se nalazio na motociklu lice D.Đ. iz Modriče. Lica su zbrinuta na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske-naveli su iz banjalučke Policijske uprave.

Nezvanično saznajemo da je reč o mladim supružnicima.

Prema kazivanju očevidaca a čemu svedoči i snimak nadzorne kamere, sa benzinske pumpe u Lišnjoj, gde se i dogodina nesreća, sve se odigralo munjevito uz stravičan udar motora i automobila. Do sudara je došlo kada se vozač „honde“ sa benzinske uključio na kolovoz na kojem se, pri punoj brzini, nalazio motor sa supružnicima. Od siline udara, motor je završio u obližnjoj njivi, a njegovi putnici viže metara odbačeni u vis i sa mesta udesa.

Ninko Đurić / Večernje novosti

1 Comment

  1. Ako naš Ninko ne potvrdi vijest i dočara je na svoj način,kao da se nije ništa ni desilo. NAŽALOST

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*